AKHDSHHHSSHDHSSHDHDok yarın evet diyom o zaman hemde kzı oyunuda seviyo annem evde yokken çağırır oyun oynarız
AKHDSHHHSSHDHSSHDHDok yarın evet diyom o zaman hemde kzı oyunuda seviyo annem evde yokken çağırır oyun oynarız
Bir manita demek kafadan günlük 300tl muhtelemen liseye gidiyorsun sizin için 200tl olur.Arkadaşlar hiç beklemiyodum ayrıca bu ilk kez oldu geldi ben senden hoşlanıyorum dedi eğer sende kabul edersen dedi ama ben kararsızım şimdi evet desen sınavlar var ayrıca fakirim hayır desen üzülcek anlayanlar bi yardım ederse mutlu olurum
her şey para değil , sen de ona karşı bir şeyler hissediyorsan teklifi geri çevirme derim. Eğer gerçekten senden hoşlanıyorsa paran olmasa bile sever seni. Sınava tekrar girersin her türlü ama bazı kişilerle tekrar sevgili olamazsın o yüzden kabul et benceArkadaşlar hiç beklemiyodum ayrıca bu ilk kez oldu geldi ben senden hoşlanıyorum dedi eğer sende kabul edersen dedi ama ben kararsızım şimdi evet desen sınavlar var ayrıca fakirim hayır desen üzülcek anlayanlar bi yardım ederse mutlu olurum
Ben bu oyunu izledim sonu vkskgkslgkglecuskgkmsok yarın evet diyom o zaman hemde kzı oyunuda seviyo annem evde yokken çağırır oyun oynarız
ayrıca fakirim
ah ulan dünyaayrıca fakirim
Olum dur la kızı ilk günden eve çağırma.ok yarın evet diyom o zaman hemde kzı oyunuda seviyo annem evde yokken çağırır oyun oynarız
Oğlum zaten o senden hoşlanmış.Derslerimi çok etkilemez diyosan ve sende onu seviyosan kabul et geç.Yaşın kaç bu aradaArkadaşlar hiç beklemiyodum ayrıca bu ilk kez oldu geldi ben senden hoşlanıyorum dedi eğer sende kabul edersen dedi ama ben kararsızım şimdi evet desen sınavlar var ayrıca fakirim hayır desen üzülcek anlayanlar bi yardım ederse mutlu olurum
abim seviyorsan emek veririm diyorsan evet sevmiyorsan hayır bu kadar net bu sorulacak bir soru değil ki.Arkadaşlar hiç beklemiyodum ayrıca bu ilk kez oldu geldi ben senden hoşlanıyorum dedi eğer sende kabul edersen dedi ama ben kararsızım şimdi evet desen sınavlar var ayrıca fakirim hayır desen üzülcek anlayanlar bi yardım ederse mutlu olurum