Neler Yeni

Okuldan gelince aşırı yorgun oluyorum.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Sabah 5:50 de kalkıp öğlen 17:30 gibi evde oluyorum okuldan gelene kadar minibüs metro ve marmaray'a bindiğim için gidiş dönüş aşırı yorucu oluyor 2 kere metro 2 kere marmaray 2 kere minibüse binmiş oluyorum toplamda hiç bir şey yapasım gelmiyor psikolojik sorunlarım yüzünden doktora da en erken randevu yılbaşı sonrası alabiliyorum maalesef ilaçlarım bitti ve yenilerini yazdırmak için kırmızı reçeteli olduklarından doktora görünmeliyim. Aşırı yorgunum zaten bir de bunlar mental olarak yoruyor okuldan geldim beynimin dersi kaldırıcak kadar kapasitesi kalmadı bu günlük ve üstüne ayaklarımı hissetmiyordum hasta hasta okula gidip yağmurda ıslanarak eve döndüğümden spor yaparken kullanılan bazı tozlar görmüştüm içince yerinde duramıyordu adam ilk seferinde 2. dünya savaşı alman askerlerin kullandığı tarzda bi ilaç yok mu bassın enerjiyi bana yerimde duramıyım 2. sınavlar geldi ve hala çalışamadım hiç bir derse.

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Yapacak bir şey yok hayat bu. Senin gibi çok kişi var ancak yapı meselesi. Ben liseye yürüyerek gidip geliyordum. Üniversiteye geçince afallamıştım. Yol çok yoruyordu çok uzak ve trafik doluydu. Haftada 4 kere gitmem gerekirken 1 yada 2 kere falan gidiyordum zamanında. Biz tembellere hayat zor :D

+ Olarak sabah 8 de evden çıkıp akşam 9 da eve gelip haftalık tek izin gününde de dışarıda deli gibi gezen tanıdıklarımda var. Onları görünce bir insan tek izin gününde de dinlenmez mi be diyorum ama çok mutlular.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Sabah 5:50 de kalkıp öğlen 17:30 gibi evde oluyorum okuldan gelene kadar minibüs metro ve marmaray'a bindiğim için gidiş dönüş aşırı yorucu oluyor 2 kere metro 2 kere marmaray 2 kere minibüse binmiş oluyorum toplamda hiç bir şey yapasım gelmiyor psikolojik sorunlarım yüzünden doktora da en erken randevu yılbaşı sonrası alabiliyorum maalesef ilaçlarım bitti ve yenilerini yazdırmak için kırmızı reçeteli olduklarından doktora görünmeliyim. Aşırı yorgunum zaten bir de bunlar mental olarak yoruyor okuldan geldim beynimin dersi kaldırıcak kadar kapasitesi kalmadı bu günlük ve üstüne ayaklarımı hissetmiyordum hasta hasta okula gidip yağmurda ıslanarak eve döndüğümden spor yaparken kullanılan bazı tozlar görmüştüm içince yerinde duramıyordu adam ilk seferinde 2. dünya savaşı alman askerlerin kullandığı tarzda bi ilaç yok mu bassın enerjiyi bana yerimde duramıyım 2. sınavlar geldi ve hala çalışamadım hiç bir derse.
Doping Hafıza alın hem iqnuzu yükseltiyor hem de enerji veriyor(!) Şaka bir yana, eve gelince dinlenin 1 saat dinlenin 2 saat dinlenin hiç fark etmez sonra yemek yiyin ve dersleri mola vere vere yapın. Mesela 1 saat ders,15 dk yatma,mola. Ve kendinize hedef koyun. En iyi seçenek bu

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapacak bir şey yok hayat bu. Senin gibi çok kişi var ancak yapı meselesi. Ben liseye yürüyerek gidip geliyordum. Üniversiteye geçince afallamıştım. Yol çok yoruyordu çok uzak ve trafik doluydu. Haftada 4 kere gitmem gerekirken 1 yada 2 kere falan gidiyordum zamanında. Biz tembellere hayat zor :D

+ Olarak sabah 8 de evden çıkıp akşam 9 da eve gelip haftalık tek izin gününde de dışarıda deli gibi gezen tanıdıklarımda var. Onları görünce bir insan tek izin gününde de dinlenmez mi be diyorum ama çok mutlular.
eskiden okuldan gelince 10 bin adım atmış olurdum gidip evin yakınlarında koşu yapardım 25 bin adım olmadan eve adımımı atmazdım o zaman bile o kadar yorulmuyordum uykusuzluk da eklenince bunun üstüne anksiyete yüzünden aşırı zor oluyor sokakta zombi gibi çökmüş haldeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doping Hafıza alın hem iqnuzu yükseltiyor hem de enerji veriyor(!) Şaka bir yana, eve gelince dinlenin 1 saat dinlenin 2 saat dinlenin hiç fark etmez sonra yemek yiyin ve dersleri mola vere vere yapın. Mesela 1 saat ders,15 dk yatma,mola. Ve kendinize hedef koyun. En iyi seçenek bu
17:40-17:50 gibi yemeği bitirdim dinleniyorum hala ama yok gözlerim bulanık görüyor şuan aşırı uykum var yattığım yerden kalkmadım 2 saattir yatıyorum ama hala enerjim yok şekerli bir şeyler yiyim enerji versin diyorum yok olmuyor okulda enerjiktim eve gidip ders çalışmam lazım diye program yaptım kendime eve daha gelmeden minibüse bindiğim sırada enerji kalmadı.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
eskiden okuldan gelince 10 bin adım atmış olurdum gidip evin yakınlarında koşu yapardım 25 bin adım olmadan eve adımımı atmazdım o zaman bile o kadar yorulmuyordum uykusuzluk da eklenince bunun üstüne anksiyete yüzünden aşırı zor oluyor sokakta zombi gibi çökmüş haldeyim

17:40-17:50 gibi yemeği bitirdim dinleniyorum hala ama yok gözlerim bulanık görüyor şuan aşırı uykum var yattığım yerden kalkmadım 2 saattir yatıyorum ama hala enerjim yok şekerli bir şeyler yiyim enerji versin diyorum yok olmuyor okulda enerjiktim eve gidip ders çalışmam lazım diye program yaptım kendime eve daha gelmeden minibüse bindiğim sırada enerji kalmadı.
9'da yatın geceleri

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara

gece uyumaya çalışınca uyanıp duruyorum günde ortalama 3 saat uyku alıyorum

9'da yatın geceleri
uyuyamıyorum uyusam bile geri uyanıyorum akşam 10 da yatmıştım pazar günü gece 2-5 arası hiç uyuyamadım tam uykuya dalıyordum alarm çaldı ve kalkmak zorunda kaldım.

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131

Araba tutuyor yol tutuyor olabilir mi belki o yüzden yorgun hissediyorsunuzdur

knozhupgrade

80+ Bronze
Akşam ezanından sonra 95 dakika uyumayı deneyebilirsin.(uzman görüşüdür) Ardından yemek yiyecek isen hafif şeyler yemeni tavsiye ederim.
1 buçuk saatlik uykudan sonra daha dinç olucaksın.
Saat 19.30 gibi olduğunda, çalışman gereken yerleri otobüste iken belirlemiş olucaksın. Bu şekilde hemen o ân çalışmaya başlayabileceksin. 45-15 taktiği ile 45 dk çalışıp 15 dakika ara verebilirsin. Bunu 3 defa yaptığında iyi bir ilerleme kaydedeceğini düşünüyorum. Başarılar.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Araba tutuyor yol tutuyor olabilir mi belki o yüzden yorgun hissediyorsunuzdur
yolda ayakta dikildiğim halde yoruluyorum onu anlamadım bende mesela bu sabah uyandım griptim üstüne 2. doz aşıyı olunca ateşim çıktı alerji yaptı falan şiddetli bir mide bulantısı ile uyandım bir de üstüne ama yoldayken arabadayken sıkıntı yoktu uyukladım biraz dönüş yolunda nedense aşırı yoruyo

123kral14

80+ Silver
Ben hep hazır olduğum da başlıyorum. Çünkü lan çok yorgunum çalışmam lazım ama enerjim yok falan dedikçe daha çok yoruluyorum. Sallıyorum ya çalışırsam çalışırım çalışmazsam canım saoğolsun.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
açık lise düşünebilirsn
açığa gidersem asla çalışmayacağımı biliyorum kendimi biliyorum çünkü 2. dönem dershaneye yazılmayı düşünüyorum hatta ama bu kadar yorgun olunca bilemiyorum gözüm yemiyor şuan öğrendiğimiz konular hakkında bilgim 0 ailem zaten çok anlayışsız insanlar odama gelip odamda oturup video falan izliyorlar son 1 aydır kovuyorum yüzsüz yüzsüz geri geliyorlar başım şişiyor sadece onların sesi bile yetiyor bana enerji sağlayacak ilaç tarzı bir şey lazım ki okuldan çıkıyım mesela gideyim kütüphaneye ders çalışıyım bunu yapabileceğim enerjim olsa yeter bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,711
Üyeler
166,070
Son üye
Kaplan0671
Top Bottom