Juiclair0
80+ Silver
la çocuk okumak istemiyom dememiş okumakta gönlüm yok yatarak sınıf geçmek istiyorum dememiş ne bu gereksiz linç ?Okullar 2. Dönem kapanırmı ?
la çocuk okumak istemiyom dememiş okumakta gönlüm yok yatarak sınıf geçmek istiyorum dememiş ne bu gereksiz linç ?Okullar 2. Dönem kapanırmı ?
uzayın içimde yok onun imkanıOkullar 2. Dönem kapanırmı ?
Şuna baksana çatacak yermi arıyosun kankaAynen aynen niye kapansın istiyorsun eğitim öğretim gelecek nesil için iyi bir şey okul kapansa bile derslerine devam edip kazanman lazım bu nedir ya bu ne lakayıklıktır?
dostum kapanmasi düşük ihtimalOkullar 2. Dönem kapanırmı ?
Şuan durum o kadar karışık ki ne olacağı hiç belli değil. Daha doğrusu devletin altı üstü belli olmaz. Kapanabilirde kapanmayabilirde.Böyle bir cevap bekledim hiç bir yere inş kapanir evde yatariz okul cok sıkıcı gibi bişey tazmadim farj edersenizmi oyle biseyde yko
Yok ya bence bu saatten sonra kapanmaz okullarOkullar 2. Dönem kapanırmı ?
Yok evden biri covid oldu ordan aklıma geldi yane çünkü eminim ben taşıdım o covid i 3 otobüs biniyom adam evde oturuyor okulda arkadaşlarla tepişmeler falan derken okullar kapanirmi acaba dedim 3 hafta once okulda 3 sinif birden covidden kapandikapanması için bir sebep yok ki
KapanmazOkullar 2. Dönem kapanırmı ?