Neler Yeni

Okullar açılıyor ama kardeşimin astımı var

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sakın göndermeyin.

'Rey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Violet'T
Kronik hastalığı olan kişiler farklı yerlerde sınavlara giriyormuş bence bir sınıf öğretmeni ile görüşün.

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Arkadaşlar ben 11. Sınıfım açılmıcak bizim ama kardeşim küçük olduğundan onun okulları açılıyor. Astımı oldugumdan korkuyorum da ama annem gitsin diyor. Sizce başına bir şey gelir mi?
gitmek zorunlu değil sanırsam evdende hala girebiliyor.

Lyraeh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Görkem Kaya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Arkadaşlar ben 11. Sınıfım açılmıcak bizim ama kardeşim küçük olduğundan onun okulları açılıyor. Astımı oldugumdan korkuyorum da ama annem gitsin diyor. Sizce başına bir şey gelir mi?
Virüs henüz Türkiye'de yayılmaya başladığında kız arkadaşım (astımı var onun da) virüse yakalanıp haftalarca hastanede yatmıştı. Solunum yoluna zarar veren bir şey olduğu için zaten solunum yolu sorunları yaşayan astım hastaları için bizlere göre katlarca daha tehlikeli. (Her türlü ihtimale kendinizi hazırlayın demişlerdi bu da ölüm riskinin yüksek olduğunu gösteriyor o yüzden hafife almayın ve evden bile çıkmasına izin vermeyin derim)

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Ailen çok istiyor ise çift maske taktırın baska çare yok ama okulda çıkarır mı bilemem.

Top Bottom