OKULLAR KAPANMAYACAK MI !

Nasıl yani, sen 50 alabiliyor musun? Ben notlar 20 üzerinden veriliyor diye biliyorum. Ayıptır söylemesi çok zekiyim hep 18 üstü alıyorum. 🥴
bizde notlar %100 üzerinden veriliyor kanka ben zaten en yüksek notum 81 oda bilgisayar tasarım ve bilgisayar Donanımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nig**a: ZİYA!!! Kravatı çıkar ya da boşver geliyorum bebeğim.
D-dostuM Silivri Yakındır :D

bizde notlar %100 üzerinden veriliyor kanka ben zaten en yüksek notum 81 oda bilgisayar tasarım ve bilgisayar Donanımı
Allah allah bizim sınıfta bir kız bir kere 80 almıştı, neden onlar 100 üzerinden verilirken bizimki 20 üzerinden 🥴

10 gün sonra 2.sınavları olacakmışız.
1 ay içinde ayrı ayrı dönemlerin 20 tane sınavı (y) (y)
öĞrEnCiLer bAşArISız (!)

1.dönem konularımı toparlar iken 2.dönem konularından sınavlar başladı. Yüksek almayı felan geçtim. Geçsem Yeter...

2.sınavlarım bitti benim.

Bizim okulda resim hocası ve ailesi corona oldu bağzı öğrenciler hasta oldu ve kimse maske takmıyor ama yarın sınavlar başlıyor bizim işleri güçleri sınav olmuş bunların bıktık yahu yeteerrrr!!! #Öğrencilerölmekistemiyor Bıktık artık! :mad::mad::mad: Karşıma gelseler ağız göz dalasım var o kadar kin doluyum.

20 Üzeri notum yok, ondan bahsediyorum dediklerimi ciddiye alma. :D

Lisede 50 alan adam geleceğin bilim adamıdır.
:D Hocam 50 almama Rağmen aile baskısı yiyiyorum :D en iyi derslerim zaten Bilgisayar dersleri Şuraya bakın rönesans :D

2.sınavlarım bitti benim.
nE Biz daha 1 yeni olduk

Bizim okulda resim hocası ve ailesi corona oldu bağzı öğrenciler hasta oldu ve kimse maske takmıyor ama yarın sınavlar başlıyor bizim işleri güçleri sınav olmuş bunların bıktık yahu yeteerrrr!!! #Öğrencilerölmekistemiyor Bıktık artık! :mad::mad::mad: Karşıma gelseler ağız göz dalasım var o kadar kin doluyum.
Görüyorsunuzz Anlatmaya Gerek yokk

Ekler

• resim_2021-03-21_131509.png
    resim_2021-03-21_131509.png
    44.6 KB · Hit: 37
  • resim_2021-03-21_131548.png
    resim_2021-03-21_131548.png
    44.6 KB · Hit: 33
:D Hocam 50 almama Rağmen aile baskısı yiyiyorum :D en iyi derslerim zaten Bilgisayar dersleri Şuraya bakın rönesans :D

nE Biz daha 1 yeni olduk

Görüyorsunuzz Anlatmaya Gerek yokk
Dostum bu ne :/ sallasan daha yüksek alıyorsun zaten

Ekler

• resim_2021-03-21_132148.png
    resim_2021-03-21_132148.png
    44.6 KB · Hit: 37
Geri