Neler Yeni

Okullar neden açılmalı-açılmamalı?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Koca 2 senem mahvoldu 10. sınıfta kesin kalacağım 9. sınıf bir şey olmadı en azından ama asıl sorun diğer seneler işte birdaha aynı konuları görmeyeceğiz

Earth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Earth
Okullar açılmalı ama böyle değil görünen o ki uzaktan eğitim boyunca ilave tedbirler alınmamış okula gidenlerin aşı randevusunun öncelikli olması gibi Şu an ise okullar gostermelik tedbir alarak açıyorlar en azından hibrit yapılmalıydı uzmanlar ekim başı gibi yeni varyantın pik yapıcağını söylüyor yani birkaç hafta açık tutup okulları açtık ama vakalar arttı diyecekler.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Valla bizim sınıf 20 kişi açılırsa kapsam kapsam dolmuşla git gel yaparken korona kaparım lâkin 30-40 kişilik sınıflar var. Onlar ne yapıcak bilemiyorum. Ayrıca okuldan kapmasan bile o dolmuşta kapmama ihtimalin yok. Belki kişi sınırı getirilirse ki bu imkansız, olabilir. Ayrıca gözlük ile maske takmak insanı kanser ediyor, önünü göremiyorsun. Tüm camları sonuna kadar açsan da hava girmeyen sınıflardan hiç söz etmiyorum bile, nefes alamıyorsun resmen. Özetle, bu sene üni sınavı var açılmazsa, ki zaten 2 senelik bir eksiğimiz var, ne yapıcaz bilemiyorum. He açılsa da napıcam bilemiyorum ÇÜNKÜ 2 SENELİK BİR EKSİĞİM VAR! Ben seneye giricem sınava büyük ihtimal o yüzden çok dert etmiyorum ama 1 senesini yakmaya kıyamayacak bir sürü öğrenci olacaktır. Onlar adına üzülüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazın rus turistlere maskesiz dolaşmalarına izin veren hükümet bir zahmet okulları da açsın. Açmazsa büyük oy kaybedecek.
Kaybetsinler, işimize gelir. Cahil halk yüzünden geleceğimiz mahvoldu, bari çocuklarımızın geleceği mahvolmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,727
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom