Neler Yeni

Okullar Sizce Açılacakmı Ve Bu Corona Ne Olacak?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
İzmir'de hastane acil servisinde hemşirelik yapıyorum. Son 1 haftadır başvuran 100 kişinin neredeyse 60'ı şüpheli, gerisini siz düşünün. İlk zamanlar 100 civarında vakaya rağmen korkanlar, şimdi 1500 vaka olmasına rağmen umursamıyor, anlayamıyorum..
Hocam yasaktır büyük ihtimalle söylemek fakat bu vakaların hızla arttığı zaman %100 eminim söylenilenden daha fazla vaka var dimi :D?

uydu3

80+ Silver
Hocam yasaktır büyük ihtimalle söylemek fakat bu vakaların hızla arttığı zaman %100 eminim söylenilenden daha fazla vaka var dimi :D?
Valla benim akrabamın tanıdığı doktor var ankarada virüs 4000lerdeyken daha rahattık dedi

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
İteleyecekler merak etme
Dipnot:bende istemiyorum açılsın ne güzel evde yatıyorum.
Ozaman 2 ihtimal var 1. ihtimal banada yüksek olasılıkla olacak gibi geliyor.
1: Okulları açtıktan sonra bir kaç okulda virüs yayılır ve okulları yine kapatırlar 1 2 ay
2: ihtimal okulları 1 2 ay açmayıp virisün durumuna göre önlem alarak açarlar.
Kimse kusura bakmasın devlet bunu düşünemiyor ben düşünüyorum yazık, 1.ihtimal olacak :(

ufteker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Umut Furkan Teker
Valla benim akrabamın tanıdığı doktor var ankarada virüs 4000lerdeyken daha rahattık dedi
Evet biz de daha rahattık, çünkü hem havalar serindi tulumların içerisinde daha fazla kalabiliyorduk hem de virüs vakalarına karşı hazırlıklı şekilde bekliyorduk. Şimdi ise covid ve normal servisler tekrardan birleşti. Gelen bütün hastalar aynı serviste bakıma alınıyor ve tulum giyemiyoruz. Hiç rahat değiliz.

uydu3

80+ Silver
Evet biz de daha rahattık, çünkü hem havalar serindi tulumların içerisinde daha fazla kalabiliyorduk hem de virüs vakalarına karşı hazırlıklı şekilde bekliyorduk. Şimdi ise covid ve normal servisler tekrardan birleşti. Gelen bütün hastalar aynı serviste bakıma alınıyor ve tulum giyemiyoruz. Hiç rahat değiliz.
Allah kolaylık versin

ufteker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Umut Furkan Teker

uydu3

80+ Silver
Valla açıkçası birşeyler yazarkende dava yermiyim diye korkmuyor değilim :)

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Ozaman 2 ihtimal var 1. ihtimal banada yüksek olasılıkla olacak gibi geliyor.
1: Okulları açtıktan sonra bir kaç okulda virüs yayılır ve okulları yine kapatırlar 1 2 ay
2: ihtimal okulları 1 2 ay açmayıp virisün durumuna göre önlem alarak açarlar.
Kimse kusura bakmasın devlet bunu düşünemiyor ben düşünüyorum yazık, 1.ihtimal olacak :(
Ohooo devletin düşünemediği şeyler saymakla bitmez
Ama virüs yayılmıyorsa sebebi havanın aiırı sıcak olmasıda olabilir dediğin gibi havalar serinleyince yine vakalar artabilir yine okul ortasında tatil olur.
Eğitimimizin içine zaten ediyorlar böylelikle tam etmiş olurlar.

uydu3

80+ Silver

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Ohooo devletin düşünemediği şeyler saymakla bitmez
Ama virüs yayılmıyorsa sebebi havanın aiırı sıcak olmasıda olabilir dediğin gibi havalar serinleyince yine vakalar artabilir yine okul ortasında tatil olur.
Eğitimimizin içine zaten ediyorlar böylelikle tam etmiş olurlar.
Aynen öyle zaten diyorlardı, virüs sıcakken çok yayılmıyor fakat şuan bitmediki azar azar hala devam ediyor ve sonbaharda okullar hem açılırsa birden bire bu büyük bir artış sağlar.

uydu3

80+ Silver
Valla ne virüsmüş herşeyin içine etti harbiden bende 9senelik pcmi değiştiricektim stoklar bitti :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,362
Üyeler
165,973
Son üye
senosumsu
Top Bottom