Neler Yeni

Okullar Sizce Açılacakmı Ve Bu Corona Ne Olacak?

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar
Bence açılmayacak. Açılsa bile, küçücük sınıfta 30-40 kişi nasıl 1 metre arayla oturacak. Bir şekilde ayarlanabilir oturma düzeni, ama henüz aşı, tedavi bulunmamışken okulları açıp riski arttırmaya gerek var mı?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Ya ne koronası birkaç aya unutulacak zaten olsa bile unutulur.
Böyle olacağı o kadar belli ki günde 1500 vaka var ama herkes hayatına devam ediyor yapacak bir şey yok.
Unutulur fakat, ben sana olacakları şimdiden söyliyim. Millet azaldı corona tm bitti diye hurra dışarı denize cafelere, sonra 2 3 güne akşam haberlerde açıklama yapılır. Vaka sayıları fırladı 2.dalga geliyor...

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Unutulur fakat, ben sana olacakları şimdiden söyliyim. Millet azaldı corona tm bitti diye hurra dışarı denize cafelere, sonra 2 3 güne akşam haberlerde açıklama yapılır. Vaka sayıları fırladı 2.dalga geliyor...
dün kıyma almaya gittim dışarda maske takan yok ya 2kişi zor görmüşümdür maske takan...

uydu3

80+ Silver
Bence açılmayacak. Açılsa bile, küçücük sınıfta 30-40 kişi nasıl 1 metre arayla oturacak. Bir şekilde ayarlanabilir oturma düzeni, ama henüz aşı, tedavi bulunmamışken okulları açıp riski arttırmaya gerek var mı?
Hocam sözde önlem zaten sınavların herhangi birinde maske hariç düzgünce bir önlem görmedim ben

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Sen merak etme vaka sayıları fırlasada ülkendeki medya izin vermiyor.
Geçenlerde van gölünde feribot battı 100e yakın kişi öldü(nerden biliyorsun dersen akrabalarım orada balıkçı) ama haberlerde sadece 2-5 kişi öldü diye gösterdiler.
İnsanları adeta kandırıyorlar
Sen zannetme belki şuan günde 5bin vaka vardır ama göstermiyorşar.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Açılmaz.
O vicdan varsa göndersinler seve seve giderim.
Bir şey olursa ahirette onlar çekecek o kadar insanın canıyla oynamanın bedelini.

uydu3

80+ Silver
Bide velilere taahhütname imzalatcaklarmış okulu zaten siz açıyorsunuz bizmi açıyoruz ne alaka taahhütname imzalatıyorsunuz diye sorar adam :)

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Sen merak etme vaka sayıları fırlasada ülkendeki medya izin vermiyor.
Geçenlerde van gölünde feribot battı 100e yakın kişi öldü(nerden biliyorsun dersen akrabalarım orada balıkçı) ama haberlerde sadece 2-5 kişi öldü diye gösterdiler.
İnsanları adeta kandırıyorlar
Sen zannetme belki şuan günde 5bin vaka vardır ama göstermiyorşar.
E tamam reis yani durum buyken okulları açıp bir sürü öğrenciyi virüse mi iteleyecekler?

ufteker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Umut Furkan Teker
İzmir'de hastane acil servisinde hemşirelik yapıyorum. Son 1 haftadır başvuran 100 kişinin neredeyse 60'ı şüpheli, gerisini siz düşünün. İlk zamanlar 100 civarında vakaya rağmen korkanlar, şimdi 1500 vaka olmasına rağmen umursamıyor, anlayamıyorum..

Top Bottom