- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Sence meslek lisesinde 28 kişi beni mi dinleyecek?Sınıfındakilere her gün veya bir kaç derste bir dikkat etmelerini söyleyebilirsin.
Sence meslek lisesinde 28 kişi beni mi dinleyecek?Sınıfındakilere her gün veya bir kaç derste bir dikkat etmelerini söyleyebilirsin.
elimde hep ama kolonya şişesi var bir deTaşıyıcı olan kişi maske takmalı. Eğer başka biri corona ise maske takmıyorsa ve sen takıyorsun büyük ihtimal ile bulaşacaktır yine.
biz 10 kişiyiz beni dinleyen yok :/Sence meslek lisesinde 28 kişi beni mi dinleyecek?
İşte biran önce insanlar aşı olmalı ki virüs hayatımızda etkili olmasın.Sence meslek lisesinde 28 kişi beni mi dinleyecek?
Ne olacağı hiç belli değil. Allah sonumuzu hayır etsin. Dha yeni atlattım inşallah bidaha corona olmam.Sınıfta 28 kişiyiz, herkes yan yana.
Sınıfta 40 kişi ders işleyen bile var. Tedbir 0.
Sabah insanları yan yana toplayıp selam veriyorlar ki corona daha fazla yayılsın diye herhalde.
Hoca diyor ki telefonlarınızı masaya koyun, 28 kişinin telefonunu bir masaya topluyor okumuş ve cahil olmayan bir insan. 28 kişiyi maskesiz bir alana koymak ile aynı şey.
Sizce bu imkanlarla devam etmesi mümkün mü?
ziya selçuk ta gitti
O profesör doçent doktora galaksi koruyucusu orgeneral korgeneral ordinaryüs @Mert Özkaya hazretleri.niye atıyorsun ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bizim sınıfta maskeler hep aşşağı da benimki takılı sürekli hep
Vallaha bizim burdaki lisede şuan 1 hafta içinde 56 kişide virüs tespit edildi sen düşün kapanırmı kapanmazmı önce sağlıkherkese merhabalar okullar sizce kapanır mı ?