Neler Yeni

Okullarda forma giyme zorunluluğu var mı?

hihihiha

80+ Bronze
Okulda sivil giyinendı var direk okulun kapısından girerken kontrol ediyorlar orda bi şekilde yakalanmnassın derste %100 öğretmen neden giymedin diyor eğer kanıtlayamazsan veliyi aramaya kadar gidiyorlar.
Müdürle konuşabilirsin bu durumu en sağlıklısı olur.

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Google'da arattıştırdığım zaman serbest deniliyor ve 2012 yılında resmi gazetede yayınlanmış. Daha sonrasında kural değişimi olmamış. Sizin bi bilginiz var mı? Ona göre okulda formadan dolayı öğretmen kızdığu zaman direk kuralın yazılı olduğu kaynağı göstericem.
Bizim çevredeki okullarda zorunlu
Telefon kulaklık akıllı saat vb her şey yasak

Rulep

80+ Gold
biz geçen sene serbest gidiyorduk laf olsun diye kızıyorlardı sadece. bu sene kampüste öğrenci sayısı artınca okula dışardan öğrenci gelip kavga gibi durumlar olduğu için formayı zorunlu kıldılar ama tabii son senem olduğu için forma almadım beyaz tshirt giydim bugün bir şey demediler böyle devam edeceğim. özetle okula göre değişiyor

Emirza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emir Mirza Tunç
kanka ben lisedeyim "tal" siyah bişi giyince direk salıyolar eşofman falan fark etmiyo

hihihiha

80+ Bronze
Bizde bugün serbest giyinenleri topladılar istiklal marşından sonra benim pantolon siyah değil grimsi siyah olduğu için aldılar benide.Crop falan giyenlere tutanak imzalattılar.Bence saçma okulun reklamını mı yapacağızda forma zorunlu.
Bizde üst forma zorunlu alt koyu renk oldukça hepsi serbest.

Mustifa

80+ Bronze
okuldan okula dğeişir bence risk alma giy direk.
Normalde zaten giyiyorumda direk meb'in yayınladığı kuralı görünce şaşırdım. 10 senedir bu serbest giyinme kuralı varmış ama haberim yokmuş.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Okula göre fark ediyor benim lise zamanında üniforma vardı ama güzeldi sırıtan bişey değildi okuldan öğrenebilirsin

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Okuldan okula degisir, esofman falan yasak bizim lisede 😃😃 şu sıcakta siyah pantolon siyah üst zorla gidiyoruz

Strelok

80+ Silver
E bir zahmet
ama özel liselerde vs değişkenlik oluyor bazen eskişehir lisesinde serbestmiş mesela

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Okul yönetiminin kararına kalmış bir şey. Okul isterse "tek tip" dedikleri forma zorunluluğu getirir. İsterse serbest karar alır. Bizzat yönetmelikte yazan budur.

Dušan Tadić

80+ Silver
Kapalı renk alt giyime karışılmıyor ama üst taraf okuldan okula değişiyor.
Erkekler mecbur okul pantolonu giyiyor. Kızlara kot pantolon serbest.
Ben böyle saçma ve adaletsiz bir kural görmedim.

Okul pantolonlarını tasarlayanın da tasarım zevkini selamlıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,715
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom