Neler Yeni

Okullarda forma giyme zorunluluğu var mı?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
En samimi hocanla görüş o söyler.Zaten adamlar keyfinden zorunlu tutmuyor okul formasını,forma olmasa girip çıkan belli değil kaç bin kişi var nasıl tespit etsinler bir olay olsa ?

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Google'da arattıştırdığım zaman serbest deniliyor ve 2012 yılında resmi gazetede yayınlanmış. Daha sonrasında kural değişimi olmamış. Sizin bi bilginiz var mı? Ona göre okulda formadan dolayı öğretmen kızdığu zaman direk kuralın yazılı olduğu kaynağı göstericem.
dostum okulun bir kural koyduysa ki muhtemelen vardır buna uyman gerekiyor çünkü bakanlıktan geliyor bu bilgiler okul kendisi uydurmuyor

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Okuldan okula değişir. Bence olması gerekiyor. Öğrencinin öğrenci olduğu belli olmalı.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Google'da arattıştırdığım zaman serbest deniliyor ve 2012 yılında resmi gazetede yayınlanmış. Daha sonrasında kural değişimi olmamış. Sizin bi bilginiz var mı? Ona göre okulda formadan dolayı öğretmen kızdığu zaman direk kuralın yazılı olduğu kaynağı göstericem.
Hocam okuldan okula değişiyor, bizim okulda forma giymeyeni derse almıyorlar öyle söyleyim.

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze
ya başkan 4 sene lise okuduk hepsi fasa fiso yok disiplin cezası falan diyorlar , yalandan isim alıyorlar afedersin bi b,,k yaptıkları yok.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Son düzenleme:

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,175
İsim
Turuncu Keskin
Erkekler mecbur okul pantolonu giyiyor. Kızlara kot pantolon serbest.
Ben böyle saçma ve adaletsiz bir kural görmedim.

Okul pantolonlarını tasarlayanın da tasarım zevkini selamlıyorum.
Okuldan okula değişiklik gösteriyor bu durum aslında. Bizde sıkıntı yoktu , bizim bölgede de genel olarak bu durumdan sıkıntı çekilmiyor.

ardaclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda çelik
ya başkan 4 sene lise okuduk hepsi fasa fiso yok disiplin cezası falan diyorlar , yalandan isim alıyorlar afedersin bi b,,k yaptıkları yok.
Ya reis şimdi 3 tane disiplin cezam var daha yeni şimdi 3. Şunu verdiler ailem imzalamazsa nolur kabul etmezze ırkçılık yaptığım için verdiler 9.5 gün devamsızlık var ztn 5 günde uzaklaştırma alınca sınıfta kalıyorum devamsızlığı da silmiyolar

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
Okuluna göre değişiklik gösteriyor diye biliyorum. Bazı okullar tamamen serbest, bazıları yarı serbest bazıları ise hep üniformalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,715
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom