12. sınıfa geçtim. YKS'nin içinden geçmeme kalan 9 ay.okullar açılıyor kaçıncı sınıfa başlıyacaksınız ve neler düşünüyorsunuz (10a gectim ve cok heycanlıyım)
Hadi bakalım. İyi çalışmalar o zaman.12. sınıfa geçtim. YKS'nin içinden geçmeme kalan 9 ay.
11. Trigonometri pompaokullar açılıyor kaçıncı sınıfa başlıyacaksınız ve neler düşünüyorsunuz (10a gectim ve cok heycanlıyım)
Kolay konu. Anlatılınca anlamamıştım. Bir fasikül bitirdim baya kolay konu olduğunu anladım.11. Trigonometri pompa
Hacettepe aı mühendisliği istiyorum hala Mert hocanın 9.videosundayim ve öbür derslere başlamadım bile yarın başlıyorum inşallah yetiştirebilirim.12. sınıfa geçtim. YKS'nin içinden geçmeme kalan 9 ay.
AL mühendisliği neyHacettepe aı mühendisliği istiyorum hala Mert hocanın 9.videosundayim ve öbür derslere başlamadım bile yarın başlıyorum inşallah yetiştirebilirim.
He yapay zeka mühendisliğiymiş. AL diye okudum bu ne diyorum.AL mühendisliği ney
Yapay zeka mühendisliği inşallah kazananilirsem biraz zor gibi ama bakalımAL mühendisliği ney
Mesaj otomatik birleştirildi:
He yapay zeka mühendisliğiymiş. AL diye okudum bu ne diyorum.