Neler Yeni

Okulu bıraksam mantıklı olurmu?

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Mustafa Mete
Merhaba ben okul okumak istemiyorum aile zorla oku memur ol diyor ben ise futbolcu olmak istiyorum çok iyi futbolcu olmak istemiyorum 3.lig bursa spor falan yeter bana sizce okulu bıraksam mantıklımı?

turkey404

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Merhaba ben okul okumak istemiyorum aile zorla oku memur ol diyor ben ise futbolcu olmak istiyorum çok iyi futbolcu olmak istemiyorum 3.lig bursa spor falan yeter bana sizce okulu bıraksam mantıklımı?
Yok oku sen herkes istediği şeyi yapamaz az mantıklı düşün herkes futbolcu olmak istiyor hayatınla kumar oynama evet zor günün 8 saati geri kalan şeylere vakit kalmıyor futbol yerine başka bir spor olsa düşün derim knk ama futbola talep çok bilmiyorum senin kararın ben her türlü oku derim liseyi bitir yeter yoksa adam yerine koymazlar ztn.

urayburay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Buray
git memur falan ol aileni dinle bırakacaksan da iş öğren futbol karnını doyurmayacak bilgisayar oyunu gibi bir şey sadece zamanına yazık arada bi halısaha kafi

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok oku sen herkes istediği şeyi yapamaz az mantıklı düşün herkes futbolcu olmak istiyor hayatınla kumar oynama evet zor günün 8 saati geri kalan şeylere vakit kalmıyor futbol yerine başka bir spor olsa düşün derim knk ama futbola talep çok bilmiyorum senin kararın ben her türlü oku derim liseyi bitir yeter yoksa adam yerine koymazlar ztn.
Eğer okursam futbolcu olamam eğer futbolcu olursamda başarısız olabilirim yada olamayabilirim ne yapacağımı bende bilmiyorum %50 ben hayata bir kere geldiğimizi düşünüyorum bence futboldan gitmeliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

git memur falan ol aileni dinle bırakacaksan da iş öğren futbol karnını doyurmayacak bilgisayar oyunu gibi bir şey sadece zamanına yazık arada bi halısaha kafi
Niye öyle diyorsunuz yani futbolcu olup hayatını kurtaranda var zaten hayattan sıkıldım döngülerden nefret ediyorum memur olsam da aynı döngü işe git çalış eve gel yat tekrar işe git çalış eve gel

turkey404

80+
Eğer okursam futbolcu olamam eğer futbolcu olursamda başarısız olabilirim yada olamayabilirim ne yapacağımı bende bilmiyorum %50 ben hayata bir kere geldiğimizi düşünüyorum bence futboldan gitmeliyim
Yaşını ve kaça gittiğini bilelim sanırım derslerin iyi değil açtığın konulardan gördüğüm kadarıyla dostum

Niye öyle diyorsunuz yani futbolcu olup hayatını kurtaranda var zaten hayattan sıkıldım döngülerden nefret ediyorum memur olsam da aynı döngü işe git çalış eve gel yat tekrar işe git çalış eve gel
Bence bu konuyu antrenörünle konuş sanırsam açık liseye 9.sınıfa geçerken direk kayıt olabiliyorsun.

turkey404

80+
13 Yaşındayım 7.sınıfa gidiyorum derslerim kötü
Hehehe dostum derslerin kötü değil sen çalışmıyorsun bu devirde liseyi bile okumadan öyle bir yola girmen mantıklı mı bilmem hobi olarak futbol oynayabilirsin iyi bir lise kazanmaya bak o okulda futbol takımı kulüpleri olur muhakkak. İyi lise iyi ortam kaliteli arkadaşlar demek lise oku dostum buna ihtiyacın olur ileride. Hiç deyinmedim ama yukarıda hocamın belirttiği gibi antrenörüne danış eğer üstün bir yeteneğin varsa olabilir ama sıradan bir oyuncuysan dediğim yoldan git

urayburay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Buray
memur olup bi yandan ticaret yapan da var ki illa memur olacaksın diye bişey yok bırakacasan iş öğren 13 yaşındasın avantajlı olur. o döngü dediğin her türlü olacak önemli olan katlanıp meyvesini yemek kardeşim sana abi tavsiyesi. futbolcu da olamazsın söylediğin liglerde karnını doyuramazsın doyurabileceğin lige de torpilsiz çıkamazsın imkanı yok üzülerek söylüyorum. ama sana tavsiyem böyle kararlar almadan önce liseyi bitir o ortamı gör üniversite ortamı istiyor musun karar verirsin

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
...
Lise mezunu olun yeter. Devamında hayalleriniz için çalışın. Tabii futbolcu olmak için erkenden çalışmanız lazım. Umarım istediğiniz mesleği elde edebilirsiniz.

Clayz

80+ Silver
kanka su forumda cıdden senın sacma sapan mesajllarını gormekten sıkıldım okulu bırakcam su oldu kızla su oldu okulda su oldu ya bı dur ya daha 14 yasındasın neye okulu bırakıyosun futbolcu olucakmıs senın kalbını kırmak lazım oyle anca

Ekler

• Screenshot_276.png
    Screenshot_276.png
    6.6 KB · Hit: 15

Zzabuza

80+ Bronze
Eğer şuana kadar bir takımın altyapısına giremediysen futbolcu olamayacaksın.

kanka su forumda cıdden senın sacma sapan mesajllarını gormekten sıkıldım okulu bırakcam su oldu kızla su oldu okulda su oldu ya bı dur ya daha 14 yasındasın neye okulu bırakıyosun futbolcu olucakmıs senın kalbını kırmak lazım oyle anca
Bos ver takilsin

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Şahin
Futbolcu Olacağın Garanti Değil En Azından Lise Mezunu Ol En İyisi Açık Liseye Geç O Sırada Sosyal Medyaya İçerik Üretip Para Kazanıp Futbol Antremanlarına Gidersin

Top Bottom