Yok oku sen herkes istediği şeyi yapamaz az mantıklı düşün herkes futbolcu olmak istiyor hayatınla kumar oynama evet zor günün 8 saati geri kalan şeylere vakit kalmıyor futbol yerine başka bir spor olsa düşün derim knk ama futbola talep çok bilmiyorum senin kararın ben her türlü oku derim liseyi bitir yeter yoksa adam yerine koymazlar ztn.Merhaba ben okul okumak istemiyorum aile zorla oku memur ol diyor ben ise futbolcu olmak istiyorum çok iyi futbolcu olmak istemiyorum 3.lig bursa spor falan yeter bana sizce okulu bıraksam mantıklımı?
Eğer okursam futbolcu olamam eğer futbolcu olursamda başarısız olabilirim yada olamayabilirim ne yapacağımı bende bilmiyorum %50 ben hayata bir kere geldiğimizi düşünüyorum bence futboldan gitmeliyimYok oku sen herkes istediği şeyi yapamaz az mantıklı düşün herkes futbolcu olmak istiyor hayatınla kumar oynama evet zor günün 8 saati geri kalan şeylere vakit kalmıyor futbol yerine başka bir spor olsa düşün derim knk ama futbola talep çok bilmiyorum senin kararın ben her türlü oku derim liseyi bitir yeter yoksa adam yerine koymazlar ztn.
Niye öyle diyorsunuz yani futbolcu olup hayatını kurtaranda var zaten hayattan sıkıldım döngülerden nefret ediyorum memur olsam da aynı döngü işe git çalış eve gel yat tekrar işe git çalış eve gelgit memur falan ol aileni dinle bırakacaksan da iş öğren futbol karnını doyurmayacak bilgisayar oyunu gibi bir şey sadece zamanına yazık arada bi halısaha kafi
Yaşını ve kaça gittiğini bilelim sanırım derslerin iyi değil açtığın konulardan gördüğüm kadarıyla dostumEğer okursam futbolcu olamam eğer futbolcu olursamda başarısız olabilirim yada olamayabilirim ne yapacağımı bende bilmiyorum %50 ben hayata bir kere geldiğimizi düşünüyorum bence futboldan gitmeliyim
Bence bu konuyu antrenörünle konuş sanırsam açık liseye 9.sınıfa geçerken direk kayıt olabiliyorsun.Eğer okursam futbolcu olamam eğer futbolcu olursamda başarısız olabilirim yada olamayabilirim ne yapacağımı bende bilmiyorum %50 ben hayata bir kere geldiğimizi düşünüyorum bence futboldan gitmeliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye öyle diyorsunuz yani futbolcu olup hayatını kurtaranda var zaten hayattan sıkıldım döngülerden nefret ediyorum memur olsam da aynı döngü işe git çalış eve gel yat tekrar işe git çalış eve gel
Hehehe dostum derslerin kötü değil sen çalışmıyorsun bu devirde liseyi bile okumadan öyle bir yola girmen mantıklı mı bilmem hobi olarak futbol oynayabilirsin iyi bir lise kazanmaya bak o okulda futbol takımı kulüpleri olur muhakkak. İyi lise iyi ortam kaliteli arkadaşlar demek lise oku dostum buna ihtiyacın olur ileride. Hiç deyinmedim ama yukarıda hocamın belirttiği gibi antrenörüne danış eğer üstün bir yeteneğin varsa olabilir ama sıradan bir oyuncuysan dediğim yoldan git13 Yaşındayım 7.sınıfa gidiyorum derslerim kötü
memur olup bi yandan ticaret yapan da var ki illa memur olacaksın diye bişey yok bırakacasan iş öğren 13 yaşındasın avantajlı olur. o döngü dediğin her türlü olacak önemli olan katlanıp meyvesini yemek kardeşim sana abi tavsiyesi. futbolcu da olamazsın söylediğin liglerde karnını doyuramazsın doyurabileceğin lige de torpilsiz çıkamazsın imkanı yok üzülerek söylüyorum. ama sana tavsiyem böyle kararlar almadan önce liseyi bitir o ortamı gör üniversite ortamı istiyor musun karar verirsinNiye öyle diyorsunuz yani futbolcu olup hayatını kurtaranda var zaten hayattan sıkıldım döngülerden nefret ediyorum memur olsam da aynı döngü işe git çalış eve gel yat tekrar işe git çalış eve gel
kanka su forumda cıdden senın sacma sapan mesajllarını gormekten sıkıldım okulu bırakcam su oldu kızla su oldu okulda su oldu ya bı dur ya daha 14 yasındasın neye okulu bırakıyosun futbolcu olucakmıs senın kalbını kırmak lazım oyle ancaMerhaba ben okul okumak istemiyorum aile zorla oku memur ol diyor ben ise futbolcu olmak istiyorum çok iyi futbolcu olmak istemiyorum 3.lig bursa spor falan yeter bana sizce okulu bıraksam mantıklımı?
Bos ver takilsinkanka su forumda cıdden senın sacma sapan mesajllarını gormekten sıkıldım okulu bırakcam su oldu kızla su oldu okulda su oldu ya bı dur ya daha 14 yasındasın neye okulu bırakıyosun futbolcu olucakmıs senın kalbını kırmak lazım oyle anca
Futbolcu Olacağın Garanti Değil En Azından Lise Mezunu Ol En İyisi Açık Liseye Geç O Sırada Sosyal Medyaya İçerik Üretip Para Kazanıp Futbol Antremanlarına GidersinMerhaba ben okul okumak istemiyorum aile zorla oku memur ol diyor ben ise futbolcu olmak istiyorum çok iyi futbolcu olmak istemiyorum 3.lig bursa spor falan yeter bana sizce okulu bıraksam mantıklımı?