nasıl buldun sıfreyı ve bence bısı olmazMax başıma ne gelebilir. 2 gündür uğraşıyorum ve sonunda kullanmaya başladım wp haricini de. Tespit vs. edilirsem ne yaparlar ona göre biliyim de beni korkutma amaçlı boş yaparsa boş yaptığını anlayım. Teşekkürler
İnternette her yerde Fatih'in şifresi var.nasıl buldun sıfreyı ve bence bısı olmaz
soyleseneTespit etseler telefon kullandığın fark edilir. Ondan sonra da okulda yasaksa olanlar olur.
Onun dışında okulun internetini kullanmak legal.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnternette her yerde Fatih'in şifresi var.
soylesene
Zaten bayağı karışık ve uzun bir şifre. Zaten zor ama 4 yıl önce de bu şifre vardı.Hiçbir şey olmaz. O zaman şifreyi daha zor yapsalardı
Ben 2 yıl özel okul interneti kullandım sonra devlet lisesine geçince onunkini kullanmaya başladım şuan lise 3'üm herhangi bir problem yok ama mesajlarına bakacakkken bne olsam VPN açardım.Max başıma ne gelebilir. 2 gündür uğraşıyorum ve sonunda kullanmaya başladım wp haricini de. Tespit vs. edilirsem ne yaparlar ona göre biliyim de beni korkutma amaçlı boş yaparsa boş yaptığını anlayım. Teşekkürler
Nasıl yani bütün ( Türkiye geneli) modem şifreleri aynı mı? Niye nasıl?Fatih Wifi Şifresi 2024 Fatih İnternet Şifresi - Teknoloji Cebinde
Fatih Wifi Şifresi, Güncel Fatih Wifi şifresi; Öğrencilerin en çok ihtiyaç duyduğu şey internettir. Öğrencilere büyük kolaylık sağlayan Fatih Okul Wifiteknocep.net
Çoğunlukla en üstteki oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten bayağı karışık ve uzun bir şifre. Zaten zor ama 4 yıl önce de bu şifre vardı.
Öyle olması lazım. Benim gittiğim ortaokul ve lisede çalışıyordu.Nasıl yani bütün ( Türkiye geneli) modem şifreleri aynı mı? Niye nasıl?
Amaaan bana ne ya?Öyle olması lazım. Benim gittiğim ortaokul ve lisede çalışıyordu.
Zaten bende internet yok hatası veriyordu.Amaaan bana ne ya?