Günün ortalama 10 saati orda geçiyor modern kölelik sistemi ileride bir şey de elde edemiyorsun önüne kağıt koyuyor zorla yaptırıyor müfredattaki bütün dersleri yapacaksın diyor belki yapamıyorum belki başka şeye ilgim var tamamen modern kölelik hapishane her gün mahkum yoklaması alır gibi yoklama alınıyor limiti geçersen kalıyorsun sanki hapishanede cezana ceza ekler gibi senelerdir bu sistemin kölesiyiz çok sinir ve nefret doluyum bütün bu sistem ve saçmalığa
Eğitim sistemi kötü olabilir.
Türkiye'deki eğitim sistemi öğrencilerin hepsine genel bilgiler vermeye odaklı. Avrupa'daki gibi tek odaklı bilgiler değil.
Ayrıca "kölelik sistemi" dediğin yerde onlarca öğretmen senin öğrenmen için çaba sarfediyor.
Okul sana bir şeyler öğretmeye çalışıyor. Sen kendin çalışmayıp öğrenmezsen ve doğal olarak yapamazsan buna "kölelik" demen gayet normal.
İlginin olduğu bölümü Üniversite'de seçebilirsin zaten. Yoklama olayı çok basit; Lise okumak zorunlu. Her bireyin Okuma ve Yazma öğrenmesi de zorunlu ve bunların yanında aile, çocuğunu okula gönderdiğini sanar ama çocuk kaçar veya başka bir şey olur. Yoklama alınmazsa bunların nasıl önünce geçeceksin? Daha sayarım.
Limiti bir zahmet geçme. 30 günden fazla devamsızlık hakkın var. 9 aylık okulun oluyor zaten. Bunun yarısı tatillere gidiyor. 30 günü geçiyorsan bir zahmet kal.