OLED 2k mı IPS 4k mı ?

Sistemin nedir

ne tarzda oyun oynayacaksın eğer hikayeli oyun ise net bir şekilde oled rekabetçi+ hikayeli oynayacaksanda 144hz bi tane ips sonrasında gene 2k oled derim ben. tabi oled ekranıda kullanabilirsin rekabetçide ama gözünü yorabilir renk canlılığı sebebiyle (atıyorum gece 4 te valorant oynuyorsun kafana bi kör geldi oda aydınlanır oled panelde :D )

Tamam hepinize çok teşekkür ederim. Oled 2kyı alıyorum

Eğer sadece 2'si arasındaysa Kesinlikle Oled Olan (Her ne kadar ayağı ve curved olamsı hosuma gitmesede)

Ama iyice Araştırdınız mı Acaba Sanki Bu bütçeye daha iyi monitörler Bulunabilir🤔

Ayrıca 1'nin 27" Diğerinin 34" olduğunun farkındasınız değilme Yani 34" Masanıza Sığar mı veya 27" size yeter mi🤔

Eğer sadece 2'si arasındaysa Kesinlikle Oled Olan (Her ne kadar ayağı ve curved olamsı hosuma gitmesede)

Ama iyice Araştırdınız mı Acaba Sanki Bu bütçeye daha iyi monitörler Bulunabilir🤔

Ayrıca 1'nin 27" Diğerinin 34" olduğunun farkındasınız değilme Yani 34" Masanıza Sığar mı veya 27" size yeter mi🤔
Çok rahat sığar. Amazonda en uygun oled bunu bulabildim.

Tamam hepinize çok teşekkür ederim. Oled 2kyı alıyorum
Bence bunu almayın. Asus XG27AQDMG Oled monitörü 23.999'dan aldım 2 gün önce. Mükemmel bir şey. Arkadaşın attığı aoc agon oled monitör srgb oranının kötü olması sebebi ile beğenilmiyor.

Bence bunu almayın. Asus XG27AQDMG Oled monitörü 23.999'dan aldım 2 gün önce. Mükemmel bir şey. Arkadaşın attığı aoc agon oled monitör srgb oranının kötü olması sebebi ile beğenilmiyor.
Hocam evet çok iyi monitör ama 1-2 gün önce 30K olmuş tekrar düşmesini beklemeli

Hocam evet çok iyi monitör ama 1-2 gün önce 30K olmuş tekrar düşmesini beklemeli
Asus resmi satıcısı gaminggen. Arayıp sormuştum stoklar gelince tekrar o fiyattan gelebilir dediler. Ama o fiyattan gelmese bile 25k bandında olacağını düşünüyorum.

Geri