Oled 2k monitör bu
IPS 4k monitör de bu
Oyun oynayacağım 4k TL arada fark var.
IPS 4k monitör de bu
Ryzen 7 9700xSistemin nedir
ne tarzda oyun oynayacaksın eğer hikayeli oyun ise net bir şekilde oled rekabetçi+ hikayeli oynayacaksanda 144hz bi tane ips sonrasında gene 2k oled derim ben. tabi oled ekranıda kullanabilirsin rekabetçide ama gözünü yorabilir renk canlılığı sebebiyle (atıyorum gece 4 te valorant oynuyorsun kafana bi kör geldi oda aydınlanır oled panelde )Oled 2k monitör bu
IPS 4k monitör de bu
tabii ki de oled.Oled 2k monitör bu
IPS 4k monitör de bu
Eğer sadece 2'si arasındaysa Kesinlikle Oled Olan (Her ne kadar ayağı ve curved olamsı hosuma gitmesede)Oled 2k monitör bu
IPS 4k monitör de bu
Çok rahat sığar. Amazonda en uygun oled bunu bulabildim.Eğer sadece 2'si arasındaysa Kesinlikle Oled Olan (Her ne kadar ayağı ve curved olamsı hosuma gitmesede)
Ama iyice Araştırdınız mı Acaba Sanki Bu bütçeye daha iyi monitörler Bulunabilir
Ayrıca 1'nin 27" Diğerinin 34" olduğunun farkındasınız değilme Yani 34" Masanıza Sığar mı veya 27" size yeter mi
bence gelmez 4k kartı tam.oled 2k bence ama tercih meselesi 4k çıtır fazla gelebilir o karta
Bence bunu almayın. Asus XG27AQDMG Oled monitörü 23.999'dan aldım 2 gün önce. Mükemmel bir şey. Arkadaşın attığı aoc agon oled monitör srgb oranının kötü olması sebebi ile beğenilmiyor.Tamam hepinize çok teşekkür ederim. Oled 2kyı alıyorum
Hocam evet çok iyi monitör ama 1-2 gün önce 30K olmuş tekrar düşmesini beklemeliBence bunu almayın. Asus XG27AQDMG Oled monitörü 23.999'dan aldım 2 gün önce. Mükemmel bir şey. Arkadaşın attığı aoc agon oled monitör srgb oranının kötü olması sebebi ile beğenilmiyor.
Asus resmi satıcısı gaminggen. Arayıp sormuştum stoklar gelince tekrar o fiyattan gelebilir dediler. Ama o fiyattan gelmese bile 25k bandında olacağını düşünüyorum.Hocam evet çok iyi monitör ama 1-2 gün önce 30K olmuş tekrar düşmesini beklemeli