🔥İndirim Oled Ekranlı Sd 8 Elite İşlemcili Redmagic Astra Tablet 25.800TL

Benim de ikinci monitör koyacak yerim yok. Oyundayken bir şeyler izlemek için acaba monitörün altına tablet koysam mı diye aklıma gelmedi değil. Yatarken de bir şeyler seyrederiz vs. :D
Yan ekran için 9 küçük olur.
Ben olsam 12-13 alırdım. Ama bu seferde elde birseyler izlemek için büyük olur.

Bunlar bu fiyata ürün satabiliyosa diğer ürünler nasıl 45k oluyor
Diğer ürünlerden kastın nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru da sonuçta telefon bambaşka bişey en azından arama yapabiliyorsun falan
40 bütçem olsa 25 bu tabletten. 15e de Xiaomi alır geçerim. Onunla alo derim. Evde tableti kullanırım.

Hmm. O zaman altına sabitlemek mantıklı dediğin gibi. Acaba tabletler kasaya bağlayıp ikinci ekran gibi olur mu?
Kasa mi?

40 bütçem olsa 25 bu tabletten. 15e de Xiaomi alır geçerim. Onunla alo derim. Evde tableti kullanırım.

Kasa mi?
oledi almışsın sonunda zevkli oluyor mu :D :D

Kasa mi?
O daantikliymis ben yd redmagic 10 pro almak mantıklı demek istedim

bu kadar para noname bir ürüne verilirmi giderim garantisi devam eden ikinci el alırım daha iyi
ZTE firmasını noname belirleyen birinide ilk defa görüyorum. Dünya üzerinde mobil platformlarda diğer firmalara da üretim yapan bir devi noname görmeniz biraz üzücü. En iyi 5 mobil platform üreticisinden biri olan ZTE firması size noname geldiyse 2. elde hangi tableti almayı mantıklı buluyorsunuz merak ediyorum.

Sonunda mi :D. Bende 1.5 senedir oled monitör var :d

Bu tablet bu fiyata iken redmagic 10 pro alınmaz artık. Daha büyük ekran daha büyük batarya 20 bin daha ucuz.
Samsung Odyssey OLED G8 G81SF bu 1.5 sene oldu mu çıkalı :D eskisiyle bu bir mi :D

Samsung Odyssey OLED G8 G81SF bu 1.5 sene oldu mu çıkalı :D eskisiyle bu bir mi :D
Bende LG panel rog vardı. Bu sebeple bende o kadar fark olmadi. Tek fark 4k olması ve görüntü keskinliğinin çok daha iyi olması.

Bende LG panel rog vardı. Bu sebeple bende o kadar fark olmadi. Tek fark 4k olması ve görüntü keskinliğinin çok daha iyi olması.
ben bilmem değişim iyidir görüntü güzeleşmiş işte :D dağa ne olsun.
12 ağustos ekran kartıları geliyormuş inş bende bir super ve 5090D serisi alırsam rahatlıcam tek eksiğim o :)

Geri