Neler Yeni

OLED Monitör alınmalı mı?

ankebutrr

80+
Oled monitör bütçe dahilinde yeni seri modellerden ise alınır. 1 yıldan fazladır oled kullanıyorum. İlk oledim samsung 49 inç olan modeli ikinci aldığım ise 32 inç olan modeli ve olede alışınca diğerleri bariz olarak daha kötü geliyor. Ama 40k vermek yerine ips alıp ekran kartına vs yatırım yapmak daha mantıklı olabilir.

elijaho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Enes
Bir kere Oled alıştınmı diğerleri çamur gibi geliyor imkanın varsa kesin al.

M.Barisk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Barış
Oled monitörlerde kronik sorun var diye biliyorum görüntü kalitesi kristal gibi olsa da screen-burn oluyor yanlış bilmiyorsam

Btengin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Batuhan Engin
Ben de yaklaşık 1 senedir kullanıyorum, gerçekten muazzam fark ediyor. Kesinlikle bütçe elveriyorsa OLED tercih edilmeli.

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Serkan Barındık
Valla inanın çok kararsız kaldım. Herkes OLED al diyor ama beni ikna edecek kadar geçerli neden duyamadım. Sanırım IPS panel alıp kalan parayı da altına yatırcam :D

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Görkem Çağan
Bağımlılık yapıyorsa bulaşmamak mı lazım :D
bağımlılık denebilir mi sanmıyorum bu şey gibi kaliteli bir yemek yersin ama aynısını farklı birinden yiyip beğenmezsin ya onun gibi zevk alamazsın diğerlerinden onu yedikten sonra bu da öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla inanın çok kararsız kaldım. Herkes OLED al diyor ama beni ikna edecek kadar geçerli neden duyamadım. Sanırım IPS panel alıp kalan parayı da altına yatırcam :D
nasıl bir neden arıyorsun ki

ankebutrr

80+
Neden bulabilmek için önce kullanman lazım sonra nedenini anlamış olacaksın zaten :)

Top Bottom