OLED Monitör alınmalı mı?

Oled monitör bütçe dahilinde yeni seri modellerden ise alınır. 1 yıldan fazladır oled kullanıyorum. İlk oledim samsung 49 inç olan modeli ikinci aldığım ise 32 inç olan modeli ve olede alışınca diğerleri bariz olarak daha kötü geliyor. Ama 40k vermek yerine ips alıp ekran kartına vs yatırım yapmak daha mantıklı olabilir.

Bir kere Oled alıştınmı diğerleri çamur gibi geliyor imkanın varsa kesin al.

Oled monitörlerde kronik sorun var diye biliyorum görüntü kalitesi kristal gibi olsa da screen-burn oluyor yanlış bilmiyorsam

Ben de yaklaşık 1 senedir kullanıyorum, gerçekten muazzam fark ediyor. Kesinlikle bütçe elveriyorsa OLED tercih edilmeli.

Valla inanın çok kararsız kaldım. Herkes OLED al diyor ama beni ikna edecek kadar geçerli neden duyamadım. Sanırım IPS panel alıp kalan parayı da altına yatırcam :D

Bağımlılık yapıyorsa bulaşmamak mı lazım :D
bağımlılık denebilir mi sanmıyorum bu şey gibi kaliteli bir yemek yersin ama aynısını farklı birinden yiyip beğenmezsin ya onun gibi zevk alamazsın diğerlerinden onu yedikten sonra bu da öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla inanın çok kararsız kaldım. Herkes OLED al diyor ama beni ikna edecek kadar geçerli neden duyamadım. Sanırım IPS panel alıp kalan parayı da altına yatırcam :D
nasıl bir neden arıyorsun ki

Neden bulabilmek için önce kullanman lazım sonra nedenini anlamış olacaksın zaten :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,057
Üyeler
184,881
Son üye
tvcuneyt
Geri