Neler Yeni

Yardım Oled monitör temizliği için solüsyon işe yarar mı ?

Alsancak1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
deniz
Arkadaşlar oled monitörümde geçmeyen lekeler var. Fiber bezi nemlendirerek siliyorum fakat lekeler çıkmıyor. Vatandan şöyle bir solüsyon alsam işe yarar mı sizce ?

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
alp
Arkadaşlar oled monitörümde geçmeyen lekeler var. Fiber bezi nemlendirerek siliyorum fakat lekeler çıkmıyor. Vatandan şöyle bir solüsyon alsam işe yarar mı sizce ?

Lekeleri atma şansınız var mı

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Arif Dağcı

genelde işe yarıyor monsterınkini kullanıyorum baya temizliyor toz tutmuyor üstüne antistatik tarzı bişey

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
Fırat divitci
Ben iki oled ekranım için de monsterin temizlik solisyonunu kullanıyorum gayet iyi temizliyor. Bir monitörüm qd-oled diğeri w-oled biri mat diğeri parlak panel çok iyi sonuç veriyor.

Alsancak1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lekeleri atma şansınız var mı
Hocam hafif bastırınca lekeler çıkıyor gibi ama sonra tekrar belirginleşiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

genelde işe yarıyor monsterınkini kullanıyorum baya temizliyor toz tutmuyor üstüne antistatik tarzı bişey
Link atar mısınız rica etsem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben iki oled ekranım için de monsterin temizlik solisyonunu kullanıyorum gayet iyi temizliyor. Bir monitörüm qd-oled diğeri w-oled biri mat diğeri parlak panel çok iyi sonuç veriyor.
Link atar mısın hocam ?

Ekler

• WhatsApp Image 2024-12-28 at 14.51.59.jpeg
    WhatsApp Image 2024-12-28 at 14.51.59.jpeg
    304.8 KB · Hit: 28
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
egemen kaplan
dostum en güzeli fiber bez oled televizyonda çok iyi sonuç veriyor

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Sercan GÖKALP
Monster temizleme kitini ben de kullanıyorum memnunum

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Arif Dağcı

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
Fırat divitci
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
tahsin özel
yapıştıralım o halde soruları
-hangisinin ,
temizliği daha kolay?
gözü daha az yoruyor?
sadece birini kullanacak olsanız hangisini tutarsınız
daha zevkli
çok amaçlı
iki tane glossy veya iki tane mat niye tercih etmediniz
60 bin tl harcayacak olsanız glossy mi mat mı dersiniz?

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
Fırat divitci
yapıştıralım o halde soruları
-hangisinin ,
temizliği daha kolay?
gözü daha az yoruyor?
sadece birini kullanacak olsanız hangisini tutarsınız
daha zevkli
çok amaçlı
iki tane glossy veya iki tane mat niye tercih etmediniz
60 bin tl harcayacak olsanız glossy mi mat mı dersiniz?
Bir monitörüm g60sd qd-oled yarı mat 2560x1440 360hz 27" bunu online oyunları oynamak için kullanıyorum marvel rivals, apex, lol valorant gibi. Diğer ekranım ise lg c3 48" 4k 120hz woled glossy televizyon bunu da single player oyunlar iin kullanıyorum yatağa uzanıp xbox kolunu bağlayıp wukong gibi single player oyunları da bundan oynuyorum tabi netflix, prime video, blutv, crunchyroll gibi dizi-film-anime izleme amaçlı da kulanıyorum. Woledin güzel yanı ışık vursa bile siyah kalıyor tv olduğundan dolayı da ekranı glossy bu çok güzel bir şey ancak qd oledin renkleri vesaire çok daha güzel. QD-oled olan monitörümdeki kaplama gözüme çok batmıyor yarı mat dediğim gibi. QD oled glossy bir tv de güzel giderdi benim lg c3 tv'den ne kadar farklı olurdu acaba diye merak etmiyor değilim qd-oledde renkler daha hoş oluyor ben televizyonumu 48 inch olarak aldım 27.000tl gibi bir fiyatı vardı samsung en ucuz 55 inch satıyordu o da 45.000tl'di samsungun güzel yanı televizyonu 120hz değil 144hz bir de onun 48 inch modeli olsaydı herhalde ona yönelirdim bilemiyorum. Sistemim 7800x3d/4080 super o yüzden 360fps'i de rahatça alıyorum dlss quality ve frame gen kullanarak single player oyunlarda yüksek fps de rahat alıyorum ikisinden de gayet memnunum ancak bilgisayar kullanımı için sadece birini alabilecek olsam tabii ki samsung olan 27" monitör olurdu çünkü 48 inch 120hz pc kullanımı için çok da gitmiyor.

Top Bottom