Ölmek istiyorum. Acısız şekilde

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ah be! Keşke anneniz babaannenizi dinlemeseydi. Eğer, evinize kadar geliyorsa hiç durmadan polisi arayın.
video kaydı da al dolandığına dair gizlenerek, polislere bile güven olamayabiliyor...

Anneme bağlı ya bilmiyorum artık.
Annenizi ikna edin. O adam normal değil. Canınızdan önemli mi? Sizin sağlığınızdan önemli mi? Kesinlikle annenizi ikna edin. Bu diyeceğimi yanlış anlamayın ama anneniz biraz kolay ikna edilebilir biri gibi. O yüzden ısrar edin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

video kaydı da al dolandığına dair gizlenerek, polislere bile güven olamayabiliyor...
Maalesef öyle evet. Ben sadece "Sahte İhbar" gibi gözükmesin diye dedim. Umarım bu hocamız da kurtulur bu durumdan.

Annenizi ikna edin. O adam normal değil. Canınızdan önemli mi? Sizin sağlığınızdan önemli mi? Kesinlikle annenizi ikna edin. Bu diyeceğimi yanlış anlamayın ama anneniz biraz kolay ikna edilebilir biri gibi. O yüzden ısrar edin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef öyle evet. Ben sadece "Sahte İhbar" gibi gözükmesin diye dedim. Umarım bu hocamız da kurtulur bu durumdan.
cidden çok kötü , annenizi cidden ikna edin başkasının sözüne kanmasın hadi size zarar vermiyor ama verdiği psikolojik zarar bile yeterli.
Anneme bağlı ya bilmiyorum artık.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,909
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets