- Reaksiyon skoru
- 99
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anneme bağlı ya bilmiyorum artık.Ah be! Keşke anneniz babaannenizi dinlemeseydi. Eğer, evinize kadar geliyorsa hiç durmadan polisi arayın.
Anneme bağlı ya bilmiyorum artık.Ah be! Keşke anneniz babaannenizi dinlemeseydi. Eğer, evinize kadar geliyorsa hiç durmadan polisi arayın.
video kaydı da al dolandığına dair gizlenerek, polislere bile güven olamayabiliyor...Ah be! Keşke anneniz babaannenizi dinlemeseydi. Eğer, evinize kadar geliyorsa hiç durmadan polisi arayın.
Annenizi ikna edin. O adam normal değil. Canınızdan önemli mi? Sizin sağlığınızdan önemli mi? Kesinlikle annenizi ikna edin. Bu diyeceğimi yanlış anlamayın ama anneniz biraz kolay ikna edilebilir biri gibi. O yüzden ısrar edin.Anneme bağlı ya bilmiyorum artık.
Maalesef öyle evet. Ben sadece "Sahte İhbar" gibi gözükmesin diye dedim. Umarım bu hocamız da kurtulur bu durumdan.video kaydı da al dolandığına dair gizlenerek, polislere bile güven olamayabiliyor...
cidden çok kötü , annenizi cidden ikna edin başkasının sözüne kanmasın hadi size zarar vermiyor ama verdiği psikolojik zarar bile yeterli.Annenizi ikna edin. O adam normal değil. Canınızdan önemli mi? Sizin sağlığınızdan önemli mi? Kesinlikle annenizi ikna edin. Bu diyeceğimi yanlış anlamayın ama anneniz biraz kolay ikna edilebilir biri gibi. O yüzden ısrar edin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Maalesef öyle evet. Ben sadece "Sahte İhbar" gibi gözükmesin diye dedim. Umarım bu hocamız da kurtulur bu durumdan.
Anneme bağlı ya bilmiyorum artık.