Senin o monitördeki ölü pikselleri görmen dışında sorun olmaz ama değişim talep edersen iyi olur. Sonuçta sıfır ürün aliyorsun neden ölü piksel olsun kiAldığım monitörden 2 tane ölü piksel çıktı
Sorun yaratır mı
ölü piksel git gide çoğalan bi şeySenin o monitördeki ölü pikselleri görmen dışında sorun olmaz ama değişim talep edersen iyi olur. Sonuçta sıfır ürün aliyorsun neden ölü piksel olsun ki
Ya şimdi aklimda şöyle bişey var değişim talebi istesem bundan sonra gelendede daha çok olursa diye korkuyorumSenin o monitördeki ölü pikselleri görmen dışında sorun olmaz ama değişim talep edersen iyi olur. Sonuçta sıfır ürün aliyorsun neden ölü piksel olsun ki
Ekrana bir dış müdahale vesayre olmadikça durduk yere çoğalan bir ölü pikselle karşilaşmadimyaratır direk iade et almak zorundalar
Mesaj otomatik birleştirildi:
ölü piksel git gide çoğalan bi şey
O zaman onuda iade edersin dostum.Ya şimdi aklimda şöyle bişey var değişim talebi istesem bundan sonra gelendede daha çok olursa diye korkuyorum
monitörümde ölü pixel var 3 ay oldu alalı götürdüm 3 tane ölü pixel gerekiyor dedi ölü pixel kanunu gösterdim "ölü pixel bulunan tüm ürünler ayıplı mal olarak kabul edilir" maddesini gösterdim burda 1 tane demiyor dedi şaka gibi servise gönderdim 3 hafta serviste kaldı sorunsuz diyip geri gönderdiler Vatan bilgisayar pişmanlıktıryaratır direk iade et almak zorundalar
ölü piksel git gide çoğalan bi şey
Herkes öyle diyor gerçekten nasıl cogalabilirki hücremi bu anlamadım mitoz bölünmemi yaşıyor neEkrana bir dış müdahale vesayre olmadikça durduk yere çoğalan bir ölü pikselle karşilaşmadim
O zaman onuda iade edersin dostum.
Tüketici Hakem Heyetine başvur dostummonitörümde ölü pixel var 3 ay oldu alalı götürdüm 3 tane ölü pixel gerekiyor dedi ölü pixel kanunu gösterdim "ölü pixel bulunan tüm ürünler ayıplı mal olarak kabul edilir" maddesini gösterdim burda 1 tane demiyor dedi şaka gibi servise gönderdim 3 hafta serviste kaldı sorunsuz diyip geri gönderdiler Vatan bilgisayar pişmalıktır
Mayoz veya mitoz bölünme geçirdiklerini sanmamHerkes öyle diyor gerçekten nasıl cogalabilirki hücremi bu anlamadım mitoz bölünmemi yaşıyor ne
İnce hesaptan gaming gecesinden almıştım Asus tuf serisindenTüketici Hakem Heyetine başvur dostum
Mayoz veya mitoz bölünme geçirdiklerini sanmam
İnternetten alınan bir ürüne zarar vermezsen kutusuyla her şeyi ile 14 gün içinde aynen iade edebiliyorsun ölü piksel gibi sorunlar ayiplı mâl a girer N11 gibi sitelerde 1 ölü pikselli ürünler satiliyor çok daha ucuza. Ben 2 ay önce Aoc 24g2u modelini aldim ben alirken çok fazla ölü piksel var diyen vardi Sinerji ye gittim konuştum dediki 15 gün içinde 1 tane bile varsa degisim yapariz.İnce hesaptan gaming gecesinden almıştım Asus tuf serisinden
Tmm bakımda deyisim yapsınlar bide değişim talebi yerine ne yazsam şimdi ölü piksel var desem Garantiye felan yollarlar diye düşünüyorum değiştirsinler istiyorum benİnternetten alınan bir ürüne zarar vermezsen kutusuyla her şeyi ile 14 gün içinde aynen iade edebiliyorsun ölü piksel gibi sorunlar ayiplı mâl a girer N11 gibi sitelerde 1 ölü pikselli ürünler satiliyor çok daha ucuza. Ben 2 ay önce Aoc 24g2u modelini aldim ben alirken çok fazla ölü piksel var diyen vardi Sinerji ye gittim konuştum dediki 15 gün içinde 1 tane bile varsa degisim yapariz.
Ölü piksel tamir edilecek bir arıza değil bakarlar ya değisim yaparlar ya da geri yollarlar.Tmm bakımda deyisim yapsınlar bide değişim talebi yerine ne yazsam şimdi ölü piksel var desem Garantiye felan yollarlar diye düşünüyorum değiştirsinler istiyorum ben
Yada dursun ya fazla kafama takmam böyle şeyleri benim için bı iki noktanın zararı yokÖlü piksel tamir edilecek bir arıza değil bakarlar ya değisim yaparlar ya da geri yollarlar.