Neler Yeni

Ölü piksel sıkıntısı

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
Aldığım monitörden 2 tane ölü piksel çıktı
Sorun yaratır mı

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Aldığım monitörden 2 tane ölü piksel çıktı
Sorun yaratır mı
Senin o monitördeki ölü pikselleri görmen dışında sorun olmaz ama değişim talep edersen iyi olur. Sonuçta sıfır ürün aliyorsun neden ölü piksel olsun ki

VitoScaletta

80+ Gold
yaratır direk iade et almak zorundalar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin o monitördeki ölü pikselleri görmen dışında sorun olmaz ama değişim talep edersen iyi olur. Sonuçta sıfır ürün aliyorsun neden ölü piksel olsun ki
ölü piksel git gide çoğalan bi şey

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya şimdi aklimda şöyle bişey var değişim talebi istesem bundan sonra gelendede daha çok olursa diye korkuyorum

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Ekrana bir dış müdahale vesayre olmadikça durduk yere çoğalan bir ölü pikselle karşilaşmadim

Ya şimdi aklimda şöyle bişey var değişim talebi istesem bundan sonra gelendede daha çok olursa diye korkuyorum
O zaman onuda iade edersin dostum.

Lawrence

80+ Bronze

monitörümde ölü pixel var 3 ay oldu alalı götürdüm 3 tane ölü pixel gerekiyor dedi ölü pixel kanunu gösterdim "ölü pixel bulunan tüm ürünler ayıplı mal olarak kabul edilir" maddesini gösterdim burda 1 tane demiyor dedi :D şaka gibi servise gönderdim 3 hafta serviste kaldı sorunsuz diyip geri gönderdiler Vatan bilgisayar pişmanlıktır

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
Ekrana bir dış müdahale vesayre olmadikça durduk yere çoğalan bir ölü pikselle karşilaşmadim

O zaman onuda iade edersin dostum.
Herkes öyle diyor gerçekten nasıl cogalabilirki hücremi bu anlamadım mitoz bölünmemi yaşıyor ne 😅

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
monitörümde ölü pixel var 3 ay oldu alalı götürdüm 3 tane ölü pixel gerekiyor dedi ölü pixel kanunu gösterdim "ölü pixel bulunan tüm ürünler ayıplı mal olarak kabul edilir" maddesini gösterdim burda 1 tane demiyor dedi :D şaka gibi servise gönderdim 3 hafta serviste kaldı sorunsuz diyip geri gönderdiler Vatan bilgisayar pişmalıktır
Tüketici Hakem Heyetine başvur dostum

Herkes öyle diyor gerçekten nasıl cogalabilirki hücremi bu anlamadım mitoz bölünmemi yaşıyor ne 😅
Mayoz veya mitoz bölünme geçirdiklerini sanmam 🙂

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
Tüketici Hakem Heyetine başvur dostum

Mayoz veya mitoz bölünme geçirdiklerini sanmam 🙂
İnce hesaptan gaming gecesinden almıştım Asus tuf serisinden

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
İnce hesaptan gaming gecesinden almıştım Asus tuf serisinden
İnternetten alınan bir ürüne zarar vermezsen kutusuyla her şeyi ile 14 gün içinde aynen iade edebiliyorsun ölü piksel gibi sorunlar ayiplı mâl a girer N11 gibi sitelerde 1 ölü pikselli ürünler satiliyor çok daha ucuza. Ben 2 ay önce Aoc 24g2u modelini aldim ben alirken çok fazla ölü piksel var diyen vardi Sinerji ye gittim konuştum dediki 15 gün içinde 1 tane bile varsa degisim yapariz.

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
İnternetten alınan bir ürüne zarar vermezsen kutusuyla her şeyi ile 14 gün içinde aynen iade edebiliyorsun ölü piksel gibi sorunlar ayiplı mâl a girer N11 gibi sitelerde 1 ölü pikselli ürünler satiliyor çok daha ucuza. Ben 2 ay önce Aoc 24g2u modelini aldim ben alirken çok fazla ölü piksel var diyen vardi Sinerji ye gittim konuştum dediki 15 gün içinde 1 tane bile varsa degisim yapariz.
Tmm bakımda deyisim yapsınlar bide değişim talebi yerine ne yazsam şimdi ölü piksel var desem Garantiye felan yollarlar diye düşünüyorum değiştirsinler istiyorum ben

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Tmm bakımda deyisim yapsınlar bide değişim talebi yerine ne yazsam şimdi ölü piksel var desem Garantiye felan yollarlar diye düşünüyorum değiştirsinler istiyorum ben
Ölü piksel tamir edilecek bir arıza değil bakarlar ya değisim yaparlar ya da geri yollarlar.

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
Ölü piksel tamir edilecek bir arıza değil bakarlar ya değisim yaparlar ya da geri yollarlar.
Yada dursun ya fazla kafama takmam böyle şeyleri benim için bı iki noktanın zararı yok

Top Bottom