Neler Yeni

Ölü Piksel

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Enes Mesut Özgeldi
Dostlar selam
İncehesaptan 8 mayısta Aoc 27g2u monitör modelini almıştım, bugün monitör tarafıma ulaştı ve bir adet toz gibi bile değil sağ üst köşede çok küçük ölü piksel var. Sizce bir tane belli olmayan ölü piksel için garantiye göndermeye gerek var mı ? Bazıları bir tanesinin garantiye girmediğini belirtmiş. Benim açımdan sıkıntı yok zaten belli olmuyor ama ileriye dönük bana sıkıntı çıkarırmı ölü piksel artarmı böyle bir durum yaşayan veya bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Teşekkürler

ventioNN

80+ Platinum
Gönder garantiye ne olur ne olmaz,hakkını kullan.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Bence gönder kusurlu mal sonuçta.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Dostlar selam
İncehesaptan 8 mayısta Aoc 27g2u monitör modelini almıştım, bugün monitör tarafıma ulaştı ve bir adet toz gibi bile değil sağ üst köşede çok küçük ölü piksel var. Sizce bir tane belli olmayan ölü piksel için garantiye göndermeye gerek var mı ? Bazıları bir tanesinin garantiye girmediğini belirtmiş. Benim açımdan sıkıntı yok zaten belli olmuyor ama ileriye dönük bana sıkıntı çıkarırmı ölü piksel artarmı böyle bir durum yaşayan veya bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Teşekkürler
Artmaz fakat rahatsız ediyorsa gönderin. Etmiyorsa gönderip göndermemek size kalmış.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
3 yıl ölü piksel garantisi var. Garantiye gönderin.

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
2 hafta bekle kargonun gelmesini şimdi bidaha 2 hafta bekle
garantiye gönder seri

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Enes Mesut Özgeldi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gönder garantiye ne olur ne olmaz,hakkını kullan.
Servisle iletişime geçeceğim birazdan ama çok belirsiz yani ne yapacağımı bilemedim o uzun sürece de girmek istemiyorum açıkçası bir gitti mi bir daha zor alırım birde firma incehesap
Mesaj otomatik birleştirildi:

Artmaz fakat rahatsız ediyorsa gönderin. Etmiyorsa gönderip göndermemek size kalmış.
Rahatsız etmiyor var mı yok mu belli bile değil ama ileriye dönük sıkıntı yaşatır mı o beni düşündürüyor gerçi iki sene garantisi var

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Hocam kesinlikle gönderin. Birincisi artmaz deniyor ama internette araştırın ölü pikselin arttığı durumlar var. İkincisi gözünüze batmasa da ilerde satacak olursunuz yada garanti durumu olur servise gönderirsiniz bahane gösterirler. Aynı durumu bende yaşadım samsung monitör n11'de. Bir tane ölü piksel vardı. Daha doğrusu pikseller üç renkten oluşur bir renk çalışmıyordu. İade ettim yenisi geliyor. Umarım onda çıkmaz. Birde bazı firmalar 3 veya 5'den az olursa değişmeyiz vs diyorlar öyle bir şey yok. Bir tane olsa da on tane olsa da kusurlu ürün ve değiştirmek zorundalar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Enes Mesut Özgeldi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kesinlikle gönderin. Birincisi artmaz deniyor ama internette araştırın ölü pikselin arttığı durumlar var. İkincisi gözünüze batmasa da ilerde satacak olursunuz yada garanti durumu olur servise gönderirsiniz bahane gösterirler. Aynı durumu bende yaşadım samsung monitör n11'de. Bir tane ölü piksel vardı. Daha doğrusu pikseller üç renkten oluşur bir renk çalışmıyordu. İade ettim yenisi geliyor. Umarım onda çıkmaz. Birde bazı firmalar 3 veya 5'den az olursa değişmeyiz vs diyorlar öyle bir şey yok. Bir tane olsa da on tane olsa da kusurlu ürün ve değiştirmek zorundalar.
anladım kral eyvallah bilgilendirmen için. Servise gittiği zaman panel değişiyormuş galiba komple cihazın sıfırı gelmiyor diyorlar

• Beğen
Reaksiyonlar: aber

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
anladım kral eyvallah bilgilendirmen için. Servise gittiği zaman panel değişiyormuş galiba komple cihazın sıfırı gelmiyor diyorlar
Ben servisle uğraşmamak ve panel değişimi fabrikasyon gibi olmayacağı için iade ettim, değişim istemedim. İade sebebine ölü piksel var yazdım sadece. 14 gün cayma hakkın var zaten. Daha sonra tekrar sipariş verdim. Tabi sen gaming gecesinden indirimli aldıysan mecbur değişim isteyeceksin yoksa aynı fiyata bir daha bulamayabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Enes Mesut Özgeldi
Ben servisle uğraşmamak ve panel değişimi fabrikasyon gibi olmayacağı için iade ettim, değişim istemedim. İade sebebine ölü piksel var yazdım sadece. 14 gün cayma hakkın var zaten. Daha sonra tekrar sipariş verdim. Tabi sen gaming gecesinden indirimli aldıysan mecbur değişim isteyeceksin yoksa aynı fiyata bir daha bulamayabilirsin.
ya oda mantıklı aslında fakat bir daha o fiyata bulamam dediğin gibi. Şuan çok kararsız kaldım ama kullanmaya devam edeceğim galiba ya da en kötü bayram sonrasına kadar kullanırım ondan sonra kargo durumları rahatlayınca iade gönderirim gider vatan pc den biraz daha bütçe ekleyip görerek alırım.

• Beğen
Reaksiyonlar: aber
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,951
Üyeler
163,415
Son üye
sergenkatkay
Top Bottom