İleride çoğalır, 2.el değerini düşürür.arkadaşlar aoc24g2u monitör aldım ölü piksel çıktı 2-3 tane gördum belki daha fazladır. Ama hiç bir şekilde kullanımda rahatsız etmiyor. Babam aldı 2 - 3 gündür bu monitörle uğraşıyorr daha ugraşmam diyor al kullan 2 - 3 tane noktadan ne olucak gözükmüyor bile diyor. Bende böyle kullanıcam. Nasıl zararı falan olurmu ? fazla takmalımyım ?
değiştirarkadaşlar aoc24g2u monitör aldım ölü piksel çıktı 2-3 tane gördum belki daha fazladır. Ama hiç bir şekilde kullanımda rahatsız etmiyor. Babam aldı 2 - 3 gündür bu monitörle uğraşıyorr daha ugraşmam diyor al kullan 2 - 3 tane noktadan ne olucak gözükmüyor bile diyor. Bende böyle kullanıcam. Nasıl zararı falan olurmu ? fazla takmalımyım ?
sende olmadı onda olur şunda olmadı bunda olurYayılıyor diyenler, 7 aya yakındır 1 tane ufak ölü piksel var monitörümde hiç yayılmadı hala 1 tane ufacık siyak nokta.
olmaz.değiştir
sende olmadı onda olur şunda olmadı bunda olur
aynen kankaolmaz.
olm kahin misin nesin aga sende olmaz başkasında olur nerden biliyonolmaz.
1 tane olu piksel var galiba yarin daha detayli bakicam. Eger 1 tane varsa belki hic zorlamam babami. Zaten 2 yil garantisi var baktim cogaldi. Garantiye yollarim.olm kahin misin nesin aga sende olmaz başkasında olur nerden biliyon
tabii ki takmalısın çünkü hem 2. el satman gerekirse fiyatı 100 200 tl düşüren bir detay heme gün geçtikçe artan bir olayarkadaşlar aoc24g2u monitör aldım ölü piksel çıktı 2-3 tane gördum belki daha fazladır. Ama hiç bir şekilde kullanımda rahatsız etmiyor. Babam aldı 2 - 3 gündür bu monitörle uğraşıyorr daha ugraşmam diyor al kullan 2 - 3 tane noktadan ne olucak gözükmüyor bile diyor. Bende böyle kullanıcam. Nasıl zararı falan olurmu ? fazla takmalımyım ?
olmaz.olm kahin misin nesin aga sende olmaz başkasında olur nerden biliyon
bir şey olmaz ondan, hem garantiye yollasan aylarca gitcek gelcek yine bozulcak falan filan bir sürü iş.1 tane olu piksel var galiba yarin daha detayli bakicam. Eger 1 tane varsa belki hic zorlamam babami. Zaten 2 yil garantisi var baktim cogaldi. Garantiye yollarim.
Boş yapıyorsun, Yapma!olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir şey olmaz ondan, hem garantiye yollasan aylarca gitcek gelcek yine bozulcak falan filan bir sürü iş.