Neler Yeni

Ölü piksele neden bu kadar takıyoruz ?

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
arkadaşlar aoc24g2u monitör aldım ölü piksel çıktı 2-3 tane gördum belki daha fazladır. Ama hiç bir şekilde kullanımda rahatsız etmiyor. Babam aldı 2 - 3 gündür bu monitörle uğraşıyorr daha ugraşmam diyor al kullan 2 - 3 tane noktadan ne olucak gözükmüyor bile diyor. Bende böyle kullanıcam. Nasıl zararı falan olurmu ? fazla takmalımyım ?
İleride çoğalır, 2.el değerini düşürür.

Adolf Hitler

80+ Bronze
Yayılıyor diyenler, 7 aya yakındır 1 tane ufak ölü piksel var monitörümde hiç yayılmadı hala 1 tane ufacık siyak nokta.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
İtopya'dan alsaydın anlaşmalı firma olduğu için özel garantisi vardı, bende de var aynı monitörden 1cm içerisinde 3 tane ya da 24'' içerisinde 5 taneden fazla olursa yenisini veriyor AOC firması. Ayrıca 3 yıl boyunca.

derbeder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
yok var ama sana yok
arkadaşlar aoc24g2u monitör aldım ölü piksel çıktı 2-3 tane gördum belki daha fazladır. Ama hiç bir şekilde kullanımda rahatsız etmiyor. Babam aldı 2 - 3 gündür bu monitörle uğraşıyorr daha ugraşmam diyor al kullan 2 - 3 tane noktadan ne olucak gözükmüyor bile diyor. Bende böyle kullanıcam. Nasıl zararı falan olurmu ? fazla takmalımyım ?
değiştir
Yayılıyor diyenler, 7 aya yakındır 1 tane ufak ölü piksel var monitörümde hiç yayılmadı hala 1 tane ufacık siyak nokta.
sende olmadı onda olur şunda olmadı bunda olur

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
tabii ki takmalısın çünkü hem 2. el satman gerekirse fiyatı 100 200 tl düşüren bir detay heme gün geçtikçe artan bir olay

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
değiştir neden sağlam dururken sana sakat versinler ki? Sen hiç bacakları olmayan kurbanlık alır mısın nede olsa kesilcek diye

Adolf Hitler

80+ Bronze
olm kahin misin nesin aga sende olmaz başkasında olur nerden biliyon
olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 tane olu piksel var galiba yarin daha detayli bakicam. Eger 1 tane varsa belki hic zorlamam babami. Zaten 2 yil garantisi var baktim cogaldi. Garantiye yollarim.
bir şey olmaz ondan, hem garantiye yollasan aylarca gitcek gelcek yine bozulcak falan filan bir sürü iş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,733
Üyeler
168,343
Son üye
ZiegleR
Top Bottom