ayn0 ölü pikselli bir monitöre sahip olacakken kusurlu bir monitöre neden sahip olasınki ayriyetten ileride yayılıyor
Knk dogru soyluyorsunda benim korkum su ben bu monitoru baya begendim ve babam bu pandemi doneminde baya ugrasti. Tekrar gondermek istemiyorum. Hem galiba sadece 1 tane var oda sag ust kosede insallah daha fazla cikmaz. Korktugum nokta ise mesela yeni monitor alinca magaza kontrol ederken ne biliyim gozumden kacar evde fark eserim bu seferde bosuna ugrastim bari hic devistirmeseydim derim. 2 yil garantisi var zaten eger cogalarisa ve gozume battacak kadar o zaman yollarim garantiye.0 ölü pikselli bir monitöre sahip olacakken kusurlu bir monitöre neden sahip olasınki ayriyetten ileride yayılıyor
garanti sıkıntı çıkarabilir anlıyorum benimde ekran kartımda coil whine var mecbur kulanıyorum bi ara garantiye göndereceğim ama ileride garanti madem böyleydi ilkinden iade etseydin kesin sen yaptın gibi saçma şeyler söyleyebiliyorlar ona göre gardını alKnk dogru soyluyorsunda benim korkum su ben bu monitoru baya begendim ve babam bu pandemi doneminde baya ugrasti. Tekrar gondermek istemiyorum. Hem galiba sadece 1 tane var oda sag ust kosede insallah daha fazla cikmaz. Korktugum nokta ise mesela yeni monitor alinca magaza kontrol ederken ne biliyim gozumden kacar evde fark eserim bu seferde bosuna ugrastim bari hic devistirmeseydim derim. 2 yil garantisi var zaten eger cogalarisa ve gozume battacak kadar o zaman yollarim garantiye.
Knk valla cok ugradtirdim zateb sadece 1 tane var oda sag ustte insallah yayilmaz yayilirsada garanti bence sıkııntı cikarmaz. Vatan bilgisyar zaten. Ben kullaniyorum artik fazla takmicam.Aoc un ölü pixel garantisi var benim bildiğim kadariyla 14 gün falan. Yani hemen degistirtmen ya da iade alman lazım. Sonra sıkıntı 2 yıl garanti var diyosun ama bizim ülkede garanti işi yalan.
Bunu tek İtopya mı sağlıyor? Sinerji ve QP mesak attım. Tek ölü pixel olması durumunda değişim yapıyoruz diyor.İtopya'dan alsaydın anlaşmalı firma olduğu için özel garantisi vardı, bende de var aynı monitörden 1cm içerisinde 3 tane ya da 24'' içerisinde 5 taneden fazla olursa yenisini veriyor AOC firması. Ayrıca 3 yıl boyunca.
Şuan monitör için en iyisi AOC bana göre, Aoc harici önerin var mı?Aynı özelliklerde aynı fiyatta çok daha iyi monitörler varken aoc almak pekte mantıklı bir seçim olmamış.
Tam bir bilgim yok ama 3 sene olayını sadece İtopya sağlıyor diye biliyorum, AOC'nin çalışanıyla konuştuğumda böyle demişti bana en azından.Bunu tek İtopya mı sağlıyor? Sinerji ve QP mesak attım. Tek ölü pixel olması durumunda değişim yapıyoruz diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan monitör için en iyisi AOC bana göre, Aoc harici önerin var mı?
Normalde sinerji veya qpden alacaktım AOC monitörü. Ölü pixelde direkt değişim yapıyorlarmış. Ona emin oldum. Lakin itopya 3 yıl garanti sağlıyorsa ona da geçebilirim. Aklım karıştı.Tam bir bilgim yok ama 3 sene olayını sadece İtopya sağlıyor diye biliyorum, AOC'nin çalışanıyla konuştuğumda böyle demişti bana en azından.