Neler Yeni

Ölü pixel de değişim mi olmalı iade mi?

Burqi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burak
Merhaba, İtopya'dan aldığım monitörde ölü pixel var ve mail attım. İnceleme için geri göndermemi söylediler ancak defolu ürün olduğu için değişim gerekmez mi? (Ve bir kişi İtopya'dan monitör alırsanız 3-4 tane ölü pixel olmadan değişim yapılmadığını söylemiş)
Teşekkür ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Merhaba, İtopya'dan aldığım monitörde ölü pixel var ve mail attım. İnceleme için geri göndermemi söylediler ancak defolu ürün olduğu için değişim gerekmez mi? (Ve bir kişi İtopya'dan monitör alırsanız 3-4 tane ölü pixel olmadan değişim yapılmadığını söylemiş)
Teşekkür ederim.
Aynı durum şu an bende de var hocam ve 1 kişide daha şikayet var’a yazmış nasıl olucak hiç bilmiyorum itopya çok sorumsuz diyorlar şu an hattayım telefon ile görüşücem itopyayla inşallah sıkıntı yapmazlar. Testi yapıp değiştire de bilirler hocam.

azahgumus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Azah Gümüş
Normalde 3 adete kadar ölü piksel kusur sayılmıyor diye biliyorum ben de ama mesafeli alışverişlerde hiç bir mazeret bildirmeden 14 gün iade şansını kullanabilirsin sen de. Değişim yapmazlarsa iade edip tekrar sipariş verebilirsin.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İsteğe kalmış. Ben indirimli fiyata almıştım sonra indirim bitti. Ölü piksel çıktı.
Sonra servise gönderdim rapor aldım. Değişim talebinde bulundum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde 3 adete kadar ölü piksel kusur sayılmıyor diye biliyorum ben de ama mesafeli alışverişlerde hiç bir mazeret bildirmeden 14 gün iade şansını kullanabilirsin sen de. Değişim yapmazlarsa iade edip tekrar sipariş verebilirsin.
Msi markası için en az :
3 adet renkli ölü piksel,
5 adet renksiz ölü piksel şartı var.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
yargıtay 13. hukuk dairesi'nin verdiği ölü piksellerde sayı sınırının olmadığı ve kaç adet olursa olsun ölü piksellerin ayıplı mal sayılacağı emsal kararı

Alakası yok hocam firma değiştirmemek için uydurmaca yapıyor. Devlet katında böyle işliyor firmalar bizi yok şöyle yok böyle kandırıyor. Ölü pikselin limiti olamaz.

İsteğe kalmış. Ben indirimli fiyata almıştım sonra indirim bitti. Ölü piksel çıktı.
Sonra servise gönderdim rapor aldım. Değişim talebinde bulundum

Msi markası için en az :
3 adet renkli ölü piksel,
5 adet renksiz ölü piksel şartı var.
Bu söylediğiniz şartlar msi servisine gitmesi için mi hocam?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
yargıtay 13. hukuk dairesi'nin verdiği ölü piksellerde sayı sınırının olmadığı ve kaç adet olursa olsun ölü piksellerin ayıplı mal sayılacağı emsal kararı

Alakası yok hocam firma değiştirmemek için uydurmaca yapıyor. Devlet katında böyle işliyor firmalar bizi yok şöyle yok böyle kandırıyor. Ölü pikselin limiti olamaz.

Değişim talebi için.

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.

azahgumus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Azah Gümüş

Şahsen dünya para verip aldığım monitörde 1 tane bile ölü piksele katlanmak zorunda değilim. Hiç bir şekilde kabul etmezlerse 14 günlük iade hakkımı kullanır yine geri gönderirim.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Şahsen dünya para verip aldığım monitörde 1 tane bile ölü piksele katlanmak zorunda değilim. Hiç bir şekilde kabul etmezlerse 14 günlük iade hakkımı kullanır yine geri gönderirim.
Aynen öyle hocam. Para ödüyoruz yani ben de katlanamam ölü piksele falan zaten bi asır(!) kargolanmasını bekledik.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Teşekkür ederim.
olay itopya değil markaya garantiye göndermen lazım

Burqi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burak
Aynı durum şu an bende de var hocam ve 1 kişide daha şikayet var’a yazmış nasıl olucak hiç bilmiyorum itopya çok sorumsuz diyorlar şu an hattayım telefon ile görüşücem itopyayla inşallah sıkıntı yapmazlar. Testi yapıp değiştire de bilirler hocam.
Eğer 3-4 gibi bir sayı isterlerse yazdığın gibi mahkeme kararıyla tüketici hakları mahkemesi blöfü yapın diyen biri vardı. Eğer öğle bir şey derlerse mahçup olmamak lazım.

Birde değişim veya iade yapılamamaktadır diye bir cümle var büyük ihtimalle tamir yapacaklar ve yenisini göndermemek için kandırmaya çalışıyorlar.

azahgumus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Azah Gümüş
Eğer 3-4 gibi bir sayı isterlerse yazdığın gibi mahkeme kararıyla tüketici hakları mahkemesi blöfü yapın diyen biri vardı. Eğer öğle bir şey derlerse mahçup olmamak lazım.

Birde değişim veya iade yapılamamaktadır diye bir cümle var büyük ihtimalle tamir yapacaklar ve yenisini göndermemek için kandırmaya çalışıyorlar.
Hikayeden yazmışlar. Kanuna aykırı ne yazarlarsa yazsınlar 14 gün sorgusuz sualsiz iade almak zorundalar. Ürünün üzerinde tekrar satışını engelleyecek bir hasar oluşturmamak kaydı ile.

Burqi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Burak
Hikayeden yazmışlar. Kanuna aykırı ne yazarlarsa yazsınlar 14 gün sorgusuz sualsiz iade almak zorundalar. Ürünün üzerinde tekrar satışını engelleyecek bir hasar oluşturmamak kaydı ile.
Aynen öyle, böyle firmalar hem insanların parasını alıyor hemde kendinde soğutuyor bir daha alışveriş yapar mıyım? Sanmıyorum ve bir çok kişi de böyle diyor. Kargonun 12 günde gelmesi de cabası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,339
Üyeler
172,819
Son üye
efecolakk
Top Bottom