Ölü pixel ne gibi sorunlara yol açabilir

Reaksiyon skoru
94
Beyler Selam yakın zamanda monitör alıcam ölü pixel çıkma durumu var fakat bu ölü pixel ne gibi sorunlara yol açabilir bilmiyorum vilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Gözünüzü rahatsız eder. Onun dışında ilerde çoğalma ihtimali var.

Beyler Selam yakın zamanda monitör alıcam ölü pixel çıkma durumu var fakat bu ölü pixel ne gibi sorunlara yol açabilir bilmiyorum vilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Ölü piksel piksel görevini yapamamasidir seni orada durmasi ile rahatsiz eder daha sonra coğalabilir 1 dir 5 olur ölü piksel monitör denk gelirse iade veya degişim talep edin.

Sayısı artarsa ciddi sorunlar olur orda siyah siyah gözükmesi can sıkar.

Birde monitörü vatandan almayı düşünüyorum direk mağazada pixel testi yapılması mümkün mi bilginiz varmı ? @NakreS14

Nokta ölü pikseller ve dikeyler vardır. Dikeyler ciddi bir şekilde belli oluyor ve çok göze batar, ekranın herhangi bir yerinde dim dik bir çizgi düşün. İleride çoğalma ihtimali de var bu yüzden ölü piksel gelen monitörler iade edilmeli. Ben internetten monitör aldım ölü piksel çıkmadı, çıksaydı kesinlikle iade ederdim.

itopya la konuştum götürcem teşkürler

bendeki çoğalıp hayvan gibi olmuştu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

itopya la konuştum götürcem teşkürler
msi alma böyle bir korkun varsa 5 den az ise değişmiyolar ölü pikseli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,668
Üyeler
192,452
Son üye