SaygıZorDeğildir
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,227
Tamam ikinci el piyasası da tavan yaptı,
tamam fiyatlar arttı,
kart modeli yükseltmek isteyenler zor durumda.
Hepsine tamam da bu fiyatlar ne böyle? Kim alır ki?
ŞAKA GİBİ 2. EL PİYASASI
Gülme krizine girmek isteyenler için ürün açıklama kısımlarını da belirterek başlıyorum:
www.gittigidiyor.com
Düz 2060 Rog Gaming serisi ve 6 GB bir ekran kartı: 12.500 TL
Mining için fazla da iyi bir kart değil diyebiliriz. Açıklama olarak: 1 aylık demiş sadece. Başka hiç bir açıklama yazma gereği duymamış, sanırım kendi de utanmış.
www.gittigidiyor.com
RTX 3070 fiyat: 16.800 TL
Ürün açıklaması: Sıfır sistemle birlikte alınmış olup test amaçlı kutu açılımı yapılmıştır kart sıfırdır. (Bu açıklama ile ne yapsam bilemedim, düşündükçe hala gülüyorum)
www.gittigidiyor.com
RTX 3070 fiyatı: 16.300 TL
Üstteki ürün ile ürün açıklaması birebir aynı. Tabii satıcı da aynı. İşin komik kısmı da burası. "Aldıktan sonra fark ettim ki fiyatlar katlandı, ben de kar etmek istiyorum" diyememiş.
NOT: 3 ürün satan bireysel biri, mağaza veya ikinci el dükkanı olan biri de değil.
www.gittigidiyor.com
RTX 2060 Super fiyatı: 9.000 TL
Ürün açıklamasında Şubatın 3'ünde faturası olduğu ve ürünün etiketinin açılmadığı söylenmiş, fotoğrafı bile mevcut değildir.
Hadi 3070 olanlar belki 2. elde o fiyatları ileride görebilir de gerisi çok saçma geliyor bana.
Letgo ilanları bile bunlardan insaflıydı. Bu ilanlara ve açıklamalara bakınca ben gülme krizine girdim. Bir süre eğlenmek için 2. el piyasasında gezindim. Belki eğlenirsiniz diye bazılarını paylaşmak istedim. Umarım kart almak isteyip de kızanlar olmaz bana, sonuçta piyasayı ben bu hale getirmedim. Anlayışınız için teşekkürler.
Bunlar bu fiyatları piyasanın daha da artacağını düşünerek yazmış olabilir. Satış fiyatları konusunda tavsiye değildir. Umarım piyasalar düzelir ve ekran kartlarını normal fiyatlara alabildiğimiz için eğleniriz.
tamam fiyatlar arttı,
kart modeli yükseltmek isteyenler zor durumda.
Hepsine tamam da bu fiyatlar ne böyle? Kim alır ki?
ŞAKA GİBİ 2. EL PİYASASI
Gülme krizine girmek isteyenler için ürün açıklama kısımlarını da belirterek başlıyorum:
Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 Ekran (Grafik) Kartı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 Ekran (Grafik) Kartı en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 Ekran (Grafik) Kartı incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Mining için fazla da iyi bir kart değil diyebiliriz. Açıklama olarak: 1 aylık demiş sadece. Başka hiç bir açıklama yazma gereği duymamış, sanırım kendi de utanmış.
Palit GeForce RTX 3070 GameRock Ekran (Grafik) Kartı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Palit GeForce RTX 3070 GameRock Ekran (Grafik) Kartı en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Palit GeForce RTX 3070 GameRock Ekran (Grafik) Kartı incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Ürün açıklaması: Sıfır sistemle birlikte alınmış olup test amaçlı kutu açılımı yapılmıştır kart sıfırdır. (Bu açıklama ile ne yapsam bilemedim, düşündükçe hala gülüyorum)
Inno3D Ekran Kartı - GittiGidiyor
Ekran kartı fiyatları ve Nvidia & AMD gibi markaların ekran kartı modelleri GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı Inno3D ekran kartı ve ürünleri için tıklayın!
Üstteki ürün ile ürün açıklaması birebir aynı. Tabii satıcı da aynı. İşin komik kısmı da burası. "Aldıktan sonra fark ettim ki fiyatlar katlandı, ben de kar etmek istiyorum" diyememiş.
NOT: 3 ürün satan bireysel biri, mağaza veya ikinci el dükkanı olan biri de değil.
Gigabyte GeForce RTX 2060 Super Windforce OC 8G Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Gigabyte GeForce RTX 2060 Super Windforce OC 8G en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Gigabyte GeForce RTX 2060 Super Windforce OC 8G incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Ürün açıklamasında Şubatın 3'ünde faturası olduğu ve ürünün etiketinin açılmadığı söylenmiş, fotoğrafı bile mevcut değildir.
Hadi 3070 olanlar belki 2. elde o fiyatları ileride görebilir de gerisi çok saçma geliyor bana.
Letgo ilanları bile bunlardan insaflıydı. Bu ilanlara ve açıklamalara bakınca ben gülme krizine girdim. Bir süre eğlenmek için 2. el piyasasında gezindim. Belki eğlenirsiniz diye bazılarını paylaşmak istedim. Umarım kart almak isteyip de kızanlar olmaz bana, sonuçta piyasayı ben bu hale getirmedim. Anlayışınız için teşekkürler.
Bunlar bu fiyatları piyasanın daha da artacağını düşünerek yazmış olabilir. Satış fiyatları konusunda tavsiye değildir. Umarım piyasalar düzelir ve ekran kartlarını normal fiyatlara alabildiğimiz için eğleniriz.