2. el ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyim

Rasna62

80+
Reaksiyon skoru
0
Şu sıralar sistemimi yükseltmek istiyorum fakat 0 ekran kartı fiyatları uçuk seviyede bende 2. elden gideyim dedim ve rx6800 xt almaya karar verdim sitede gezinirken şöyle bir kart buldum sarı sitede ( linkini aşağı bırakacağım) fakat toptan satış vs. olduğu için mining veya arızalı olma durumu hakkında endişelerim var yardımcı olursanız memnun olurum iyi forumlar

Şu sıralar sistemimi yükseltmek istiyorum fakat 0 ekran kartı fiyatları uçuk seviyede bende 2. elden gideyim dedim ve rx6800 xt almaya karar verdim sitede gezinirken şöyle bir kart buldum sarı sitede ( linkini aşağı bırakacağım) fakat toptan satış vs. olduğu için mining veya arızalı olma durumu hakkında endişelerim var yardımcı olursanız memnun olurum iyi forumlar

Öncelikle bir furmark testi isteyin 15 20 dakikalık ardından elden alıcaksanız kartın stabil bir şekilde bir süre çalıştığını izleyin ve garantisi bitmişse içini açıp mosfet vram ve termal macun ve pedlerini kontrol edin. Fanlardaki korozyon miktarını, gpu sıcaklık ve hotspot değerlerine bakın

Öncelikle fiyatı pahalı.Konunuza gelirsek.Furmark testi,faturası ve güvenlik etiketleri duruyor mu buna bakmanız gerekiyor.Güvenlik etiketini açıp işini hallettikten sonra tekrar da yapıştırabilirler.Tamamen satıcıya bağlı onun için satıcı güven vermiyorsa almayın.

ilk olarak kozmetik olarak videolarını fotoğraflarını iste içi açılmışmı dikkat et eğer kozmetik açıdan sorun yoksa ve içi açılmadıysa çeşitli ekran kartı yük testlerine sokmasını iste zaten kartta sorun yoksa kabul edecektir test sonuçlarına bak mümkünse en az 30 dk olsun eğer sonuçtan bir şey anlamazsan forumdaki arkadaşlara sonuçlar nasıl diye sorabilirsin eğer mining çıkmasıysa zaten kendini belli eder ısı değerleri normalden yüksek olur ve kartın pedleri yağlama yapar en son kart eline ulaştığında da kendin testleri yapar ve incelersin eğer sorun yoksa gönül rehatlığıyla alabilirsin

Öncelikle fiyatı pahalı.Konunuza gelirsek.Furmark testi,faturası ve güvenlik etiketleri duruyor mu buna bakmanız gerekiyor.Güvenlik etiketini açıp işini hallettikten sonra tekrar da yapıştırabilirler.Tamamen satıcıya bağlı onun için satıcı güven vermiyorsa almayın.
Cevaplarınız için çok teşekkürler satıcı ile iletişime geçtiğimde yapacagım dediklerinizin hepsini fakat fiyat mevzusunu anlamadım bu kartın 2. eli için çok mu bu fiyat ne kadar olmalıydı ki?

Cevaplarınız için çok teşekkürler satıcı ile iletişime geçtiğimde yapacagım dediklerinizin hepsini fakat fiyat mevzusunu anlamadım bu kartın 2. eli için çok mu bu fiyat ne kadar olmalıydı ki?
tertemız kart.11.5k.xfx quick modellerı 10.5k 11k ya bulunur.Ek olarak facebook gruplarından bakın.Gruplarda dolandırıcı varsa zaten atılıyor.Referans postu acıp satıcıyı da sorablrsnız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,085
Üyeler
184,726
Son üye
marcel
Geri