Neler Yeni

Yardım Omix X700 bootloopa girdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet Yılmaz
Vergi indirimden Omix X700 almıştım. Vergi iadesi gerçekleşmedi ayrı mesele. Geçen gün telefon elimdeyken bir anda ekran karardı. Normal Instagram'da takılıyordum. Sonra powered by Android yazısı geldi yine karardı yine aynı yazı kararıyor sonra. Böyle bir döngüye girdi sürekli. Güç tuşu + ses artırma tuşuna basıp recovery moda girdim. Wipe cache ve wipe data işe yaramıyor. Boşuna garantiye gönder diye yazıp yorulmayın en kötü öyle yapacağım zaten de tek merak ettiğim kurtarmanın bir yolu var mıdır götürmeden. Problem nedir, neden kaynaklanmıştır?

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    211 KB · Hit: 83
  • 2.jpg
    2.jpg
    209.8 KB · Hit: 66

Strangersupuk

80+ Bronze
Custom Bootloader yüklerseniz düzelebilir ancak Xiomi'deki gibi fastboot menüsü olmadığından nasıl yapabileceğin konusunda malesef yardımcı olamayacağım internetten belki bilgi edinebilirsin, bootloader'dan sonra da olmazsa rom atmayı deneyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Custom Bootloader yüklerseniz düzelebilir ancak Xiomi'deki gibi fastboot menüsü olmadığından nasıl yapabileceğin konusunda malesef yardımcı olamayacağım internetten belki bilgi edinebilirsin, bootloader'dan sonra da olmazsa rom atmayı deneyin.
Custom bootloader garanti bozmaz mı? Stock rom'u nasıl bulabilirim bir de.

Strangersupuk

80+ Bronze
Custom bootloader garanti bozmaz mı? Stock rom'u nasıl bulabilirim bir de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır teşekkürler. Sorunun neyden kaynaklandığı hakkında bir fikriniz var mı. Muhtemel problemler vs.
Çok fazla nedeni var, virüsler ve zararlı yazılımlar bir kenara donanımlar problemlerden de kaynaklanabilir, depolama entegresi (read only) sadece okuma moduna geçmiş olabilir, belki rom atsanız dahi açılmayacak o yüzden bir şey söylemem zor.

Aisen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ali Burak
Vergi indirimden Omix X700 almıştım. Vergi iadesi gerçekleşmedi ayrı mesele. Geçen gün telefon elimdeyken bir anda ekran karardı. Normal Instagram'da takılıyordum. Sonra powered by Android yazısı geldi yine karardı yine aynı yazı kararıyor sonra. Böyle bir döngüye girdi sürekli. Güç tuşu + ses artırma tuşuna basıp recovery moda girdim. Wipe cache ve wipe data işe yaramıyor. Boşuna garantiye gönder diye yazıp yorulmayın en kötü öyle yapacağım zaten de tek merak ettiğim kurtarmanın bir yolu var mıdır götürmeden. Problem nedir, neden kaynaklanmıştır?
Dostum telefonunda yazan hata mesajlarına bakarsak hiç wipe yememiş cihaz. Koruma modu var tahminimce
Bu cihaz da mtk işlemci var değil mi?
Eğer mtk ise çözüm burada

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Çok fazla nedeni var, virüsler ve zararlı yazılımlar bir kenara donanımlar problemlerden de kaynaklanabilir, depolama entegresi (read only) sadece okuma moduna geçmiş olabilir, belki rom atsanız dahi açılmayacak o yüzden bir şey söylemem zor.
Sağolun hocam

Dostum telefonunda yazan hata mesajlarına bakarsak hiç wipe yememiş cihaz. Koruma modu var tahminimce
Evet mtk. Garantide de benzer işlem yaparlar diye düşünüyorum. Kişisel dosyalarımı kaybetmeden kurtarmanın bir yolu var mıdır garantide ya da kendim?

Strangersupuk

80+ Bronze
Sağolun hocam

Evet mtk. Garantide de benzer işlem yaparlar diye düşünüyorum. Kişisel dosyalarımı kaybetmeden kurtarmanın bir yolu var mıdır garantide ya da kendim?
wipe data yaptıysanız silinmiştir zaten :(

ama çalışmıyorsa bootloader ile çözebilirseniz verileriniz gitmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet Yılmaz
wipe data yaptıysanız silinmiştir zaten :(

ama çalışmıyorsa bootloader ile çözebilirseniz verileriniz gitmez
Wipe data yaptım ama fail verdi

Stock rom atmak ortalama ne kadar sürer?

Denedim ancak sp flash tool scatter dosyasını import edemiyor. invalid file format hatası var. çözümlere baktım işe yaramadı. başka versiyonu denedim toolun yine olmadı. ne yapmalıyım

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Mehmet
Omix denen şunu rezalet markadan ürün almayın aldırtmayın omix x400 alacağıma note 8 Pro alsam daha iyiydi şahsen

Aisen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ali Burak
Wipe data yaptım ama fail verdi

Stock rom atmak ortalama ne kadar sürer?

Denedim ancak sp flash tool scatter dosyasını import edemiyor. invalid file format hatası var. çözümlere baktım işe yaramadı. başka versiyonu denedim toolun yine olmadı. ne yapmalıyım
SP flash toolsbu kurmadan önce Windows sürücü imzalanmasını devre dışı bırakmanız lazım. Ayrıca MTK nin adb suruculerini de aynı şekilde yüklemeniz lazım.
Sürücü imzalamasini devre dışı bırakmak için youtube da aratın bir çok video çıkacaktır

Top Bottom