bu yüzden internete ve pcne bağlı olmayan disklerdede saklaman lazım ayrıca veracrypt ile şifreleyip saklarsan kaybolsa bile kimse izleyemez hatta buluta yüklemeden öncede şifreliyorum benyotube atma hocam arkadaşların falan bulur sıkıntı dalga geçmek için yer arayan çok flash bellek olabiliri benim 4000 tane fotom wiot(fidye virüsü) yüzünden gitti pcye yedeklemiştim...
Benim çocukluk fotolarimi 144p yapip yakinlaştirip dalga geciyolar dövcem birini dhdhdjdkskkdkjdjdjyotube atma hocam arkadaşların falan bulur sıkıntı dalga geçmek için yer arayan çok flash bellek olabiliri benim 4000 tane fotom wiot(fidye virüsü) yüzünden gitti pcye yedeklemiştim...
gelmiş geçmiş sülalenin arşivi 1 günde silindi aga 25 gblık foto vardı laptopu satmadan bi gün önce fark ettim iş işten geçti 900 dolar atarsanız kaldırırız diye mesaj vardı çok ...lemedimbu yüzden internete ve pcne bağlı olmayan disklerdede saklaman lazım ayrıca veracrypt ile şifreleyip saklarsan kaybolsa bile kimse izleyemez hatta buluta yüklemeden öncede şifreliyorum ben
yaparsında ömrünün sonuna kadar kalır mı bilinmez google uzun yıllar kullanılmayan drivedeki şeyleri siliyor diye biliyorum aynısı youtubeyede yapacak diyorlar yakındayoutube atıp videoyu gizlerim + google driveda yedekleyememmi?
Google drive hesabın varsa orda saklayabilirsin ama tavsiyem önemli ve kıymetli ise tek bir yerde saklama , hem flash olur hem Bilgisayar telefon vs birkaç yer de sakla bence. Biri gider biri kalırarkadaşlar çocukluk videolarımı sizce nereye saklayabilirim youtube a falan yüklemeyi düşündüm. bu videoların silinmemesi lazım hiç. ne yapmam lazım?