Neler Yeni

Ömrümün sonuna kadar bir videoyu nereye saklayabilirim?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
yotube atma hocam arkadaşların falan bulur sıkıntı dalga geçmek için yer arayan çok flash bellek olabiliri benim 4000 tane fotom wiot(fidye virüsü) yüzünden gitti pcye yedeklemiştim...

r4NG3r

80+ Silver
yotube atma hocam arkadaşların falan bulur sıkıntı dalga geçmek için yer arayan çok flash bellek olabiliri benim 4000 tane fotom wiot(fidye virüsü) yüzünden gitti pcye yedeklemiştim...
bu yüzden internete ve pcne bağlı olmayan disklerdede saklaman lazım ayrıca veracrypt ile şifreleyip saklarsan kaybolsa bile kimse izleyemez hatta buluta yüklemeden öncede şifreliyorum ben

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Yakup Bolat
Flash bellek düşük kapasiteli olur o kadar fotoğraf ve videoyu saklamak sıkıntı olur taşınabilir 1tb harddisk alın 700tl felan ömür boyu sakla bir şey olmaz

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
bu yüzden internete ve pcne bağlı olmayan disklerdede saklaman lazım ayrıca veracrypt ile şifreleyip saklarsan kaybolsa bile kimse izleyemez hatta buluta yüklemeden öncede şifreliyorum ben
gelmiş geçmiş sülalenin arşivi 1 günde silindi aga 25 gblık foto vardı laptopu satmadan bi gün önce fark ettim iş işten geçti 900 dolar atarsanız kaldırırız diye mesaj vardı çok ...lemedim

ErenMaiky

80+ Silver
youtube atıp videoyu gizlerim + google driveda yedekleyememmi?

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
arkadaşlar çocukluk videolarımı sizce nereye saklayabilirim youtube a falan yüklemeyi düşündüm. bu videoların silinmemesi lazım hiç. ne yapmam lazım?
Google drive hesabın varsa orda saklayabilirsin ama tavsiyem önemli ve kıymetli ise tek bir yerde saklama , hem flash olur hem Bilgisayar telefon vs birkaç yer de sakla bence. Biri gider biri kalır

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Flash bellek olabilir ama kaybederim diyorsan yedekleyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,911
Üyeler
163,236
Son üye
sıkıcıtarıkefendi
Top Bottom