Teşekkür ederim Hocam yanlışımı düzelttiğiniz için şuanlık hedefim üniversitede tekniker olmak hem mesaisi yok sabah geliyorsun akşam çıkıyorsun diğer devlet daireleri gibi değilhocam yanlış şurda nitelik kodları var bu sitede nitelik kodları belirtilmemiş yoksa bu siteyi bende biliyorum ama o yüzden güvenemiyorum bu siteye bakar mısın
Makine Kpss Taban Puanları
makine kpss taban puanları, makine atama puanları, makine önlisans kpss puanları, kpss taban puanları, makine, Kamu Personeli Seçme Sınavı Taban Puanları, Memuregitimailesi.com
evet dediğin gibi bir işte yaptıkları yok fakat 2 sene sonra puanlar nasıl olur bilmiyorumTeşekkür ederim Hocam yanlışımı düzelttiğiniz için şuanlık hedefim üniversitede tekniker olmak hem mesaisi yok sabah geliyorsun akşam çıkıyorsun diğer devlet daireleri gibi değil
Benim düşüncem tekniker ihtiyacı sürekli olur ha bir iki puan yukarı aşağı olabilir. Bir sorum daha olacak sizce makine okumak mı elektrik teknikerliği okumak üniversite de tekniker olmamı daha kolaylaştırıevet dediğin gibi bir işte yaptıkları yok fakat 2 sene sonra puanlar nasıl olur bilmiyorum
elektrikte ne kadar alım oluyor bilmiyorum bakman lazımBenim düşüncem tekniker ihtiyacı sürekli olur ha bir iki puan yukarı aşağı olabilir. Bir sorum daha olacak sizce makine okumak mı elektrik teknikerliği okumak üniversite de tekniker olmamı daha kolaylaştırı
Elektrik alanında 500 civarında alım yapılıyorelektrikte ne kadar alım oluyor bilmiyorum bakman lazım
zorluk olarak çok fark olduğunu sanmıyorumElektrik alanında 500 civarında alım yapılıyor
Makine de ise 400 civarında çok fark yok aslında elektrik bölümü makineye göre nispeten daha zor diye duymuştum
Yani makine biraz daha rahatmış çevremde okuyan bir akrabam var kendisinin okul ile bağı olmamasına rağmen bölümü uzatmadan bitirdi elektrik de böyle bir şey olacağını sanmıyorum meslek Lisesi'nde elektrik okuyan kuzenim var onun söylediğine göre zormuşzorluk olarak çok fark olduğunu sanmıyorum