kertenteLee
80+
- Reaksiyon skoru
- 92
evetNays damı hocam
evetNays damı hocam
Fiziki kartı var naysın. Onaylı hesaplara veriyor olabilir.Ben nays kullanıyorum, işbankasına ait yeterli geliyor. Ama sanırım fiziki kartı yok ben sanalını kullanıyorum sadece.
Hayır uygulama üzerindenPeki bankaya gidipmi çıkartıyoruz.
Sanal kart vardı fakat yebi kurslmı gelmiş artık 18 yaş altına alışveriş yapamıyorum.Normal banka kartı al garantiden direkt, var demişsin o zaman sanal kart aç onu kullan güvenmediğin bir yer varsa
hangi bankaSanal kart vardı fakat yebi kurslmı gelmiş artık 18 yaş altına alışveriş yapamıyorum.
18 yaş altına sanal kartı kaldırdılar diye biliyorum. Baya oldu bu olalı.Sanal kart vardı fakat yebi kurslmı gelmiş artık 18 yaş altına alışveriş yapamıyorum.
Doğrudur ben hiç görmemiştim uygulamada, teşekkürler bilgilendirme içinFiziki kartı var naysın. Onaylı hesaplara veriyor olabilir.
Görüntülü görüşme ile müşteri olma adımı olması lazım ben çok önceden açtığım için net hatırlayamıyorum. Bir de uygulamada gezin biraz sözleşmeler diye kısım var oradan onaylamanız gereken evraklar olabilir.Arkadaşlar nays yükledim velimin kimliği ile kayıt oldum falat kartlarım kısmında kartımın cvv son kullanım tarihi ve numarasının ortadaki 8 hanesi yıldızlı nasıl düzelir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Online alışverişte kullanabilmek için müşteri olma adımlarını tamamlaman gerekiyor yazıyor hemen altındada.