Ön Ödemeli Kart Önerisi

Normal banka kartı al garantiden direkt, var demişsin o zaman sanal kart aç onu kullan güvenmediğin bir yer varsa

Normal banka kartı al garantiden direkt, var demişsin o zaman sanal kart aç onu kullan güvenmediğin bir yer varsa
Sanal kart vardı fakat yebi kurslmı gelmiş artık 18 yaş altına alışveriş yapamıyorum.

Arkadaşlar nays yükledim velimin kimliği ile kayıt oldum falat kartlarım kısmında kartımın cvv son kullanım tarihi ve numarasının ortadaki 8 hanesi yıldızlı nasıl düzelir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Online alışverişte kullanabilmek için müşteri olma adımlarını tamamlaman gerekiyor yazıyor hemen altındada.

Fiziki kartı var naysın. Onaylı hesaplara veriyor olabilir.
Doğrudur ben hiç görmemiştim uygulamada, teşekkürler bilgilendirme için

Arkadaşlar nays yükledim velimin kimliği ile kayıt oldum falat kartlarım kısmında kartımın cvv son kullanım tarihi ve numarasının ortadaki 8 hanesi yıldızlı nasıl düzelir.

Online alışverişte kullanabilmek için müşteri olma adımlarını tamamlaman gerekiyor yazıyor hemen altındada.
Görüntülü görüşme ile müşteri olma adımı olması lazım ben çok önceden açtığım için net hatırlayamıyorum. Bir de uygulamada gezin biraz sözleşmeler diye kısım var oradan onaylamanız gereken evraklar olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,664
Üyeler
195,110
Son üye
Ceyss
Geri