Neler Yeni

Yardım ONARIM TALEBİ YAPABİLİRMİYİM

TALHA MURAT

80+ Silver
Arkadaşlar Huawei p20 lite 64 gb telefonum var geçen kasımda servise verdim vs. Konu açmıştım yeni bir şey oldu telefon elimden düştü defalarca bir şey olmadı ama nedense Bi anda düşünce fotoğraftaki gibi oldu önceden garanti kabul etmedi yapmam dedi para istedi bende tüketici hakem heyetine başvurdum bu mayısta belli olacaktı şimdi buna iade olmaz peki bu önceki sorun olan yerlerin onarım talebini isteyebilirmiyim?
IMG-20210503-WA0001.jpg
IMG-20210503-WA0000.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Meliordie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ramazan Üyücü
Parasını veriyor isen yapmak zorundalar. Direkt Huawei'ye ulaş onlar yetkili servisin adresini, kargo sürecini vs. bilgi verecektir. Yolla yapıp geri göndersinler. En azından orjinal parça takacaklar.

Parasını veriyor isen yapmak zorundalar. Direkt Huawei'ye ulaş onlar yetkili servisin adresini, kargo sürecini vs. bilgi verecektir. Yolla yapıp geri göndersinler. En azından orjinal parça takacaklar.
Aldığın yere götür devri bitti. En hızlı böyle sonuç alırsın.

TALHA MURAT

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Aldığın yere götür devri bitti. En hızlı böyle sonuç alırsın.
Şimdi ben bunu metrogrosvmarketten aldım ve oradaki cihazlar yurtdışından başka firma tarafından getirtip satılıyor muş vu yüzden Huawei de garantisi Çin ritzy diye marka garantisini üstlenmiş 950 TL para istedi bende başvurdum ama galiba kazanamıcam.

Ayrıca cihaz yurt dışı cihazı olduğu için Huawei servisi almıyor cihazı.

Meliordie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ramazan Üyücü
Işinde başarılı bir telefoncuya ver yapsın güzelce.

TALHA MURAT

80+ Silver

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Nerde Oturuyorsun ona göre tamirci önereceğim
Sen bence bu telefonla o mahkemeyi kazanamazsın,kazanman için telefonun sağlam ve sıkıntısız bir şekilde toplanması lazım.

TALHA MURAT

80+ Silver
Nerde Oturuyorsun ona göre tamirci önereceğim
Sen bence bu telefonla o mahkemeyi kazanamazsın,kazanman için telefonun sağlam ve sıkıntısız bir şekilde toplanması lazım.
Peki iade değil ama eski sorunlarını onarım için talepte bulunsam , bursada oturuyorum.

TALHA MURAT

80+ Silver

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Ama garantisi varken bu onarımı kabul etmeyip benden para istendi normalde onarım yapılmalı.
Bu olay olmasaydı senin elinde kanıt vardı onlar zorla onarım yapmak zorundaydı ama şimdi senin kanıtın bozuldu adamlarda derki "belki sen telefonu düşürdüğünde kamera lensi çıktı",yani pek kabul edeceklerini sanmıyorum.

TALHA MURAT

80+ Silver
Bu olay olmasaydı senin elinde kanıt vardı onlar zorla onarım yapmak zorundaydı ama şimdi senin kanıtın bozuldu adamlarda derki "belki sen telefonu düşürdüğünde kamera lensi çıktı",yani pek kabul edeceklerini sanmıyorum.
ama şöyle ben servis raporunu verdim orada servis raporunda incelendiğinde telefonun başka sorunu varsa yazıyorlardı orada yazmıyor çünkü sorunsuzdu.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
ama şöyle ben servis raporunu verdim orada servis raporunda incelendiğinde telefonun başka sorunu varsa yazıyorlardı orada yazmıyor çünkü sorunsuzdu.
Eğer servis raporunda resim falan varsa sıkıntı yok
Ama yoksa o servis raporunu yalanlayabilirler.
He resmi belge ise imza varsa sıkıntı olmaz.

TALHA MURAT

80+ Silver
Eğer servis raporunda resim falan varsa sıkıntı yok
Ama yoksa o servis raporunu yalanlayabilirler.
He resmi belge ise imza varsa sıkıntı olmaz.
belge fotoğrafını birazdan atarım incelersen sevinirim.

@Garip Kont
WhatsApp Image 2021-05-03 at 13.07.42.jpeg
WhatsApp Image 2021-05-03 at 13.07.48.jpeg

@Garip Kont Ben arka kapağını telefoncuya değiştirip öyle sunmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Top Bottom