Onayım olmadan internet sözleşmemi yenilemişler.

newaziz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
294
Dostlarım yaklaşık iki hafta önce internet sağlayıcım benim onayım olmadan halihazırda sözleşme( daha 6 ay var bitmesine ) olduğu halde tekrar sözleşme yenilemişler. Benimle iletişime geçen olmadı. Sadece sözleşme yenilendiğine dair mesaj gönderilmiş. İki gün önce normal fatura fiyatımın 2 katı geldi. Aradım durumu belirttim, şikayet kaydı açtılar ve sizi arayacağız dediler lakin henüz aramadılar.
Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

Dostlarım yaklaşık iki hafta önce internet sağlayıcım benim onayım olmadan halihazırda sözleşme( daha 6 ay var bitmesine ) olduğu halde tekrar sözleşme yenilemişler. Benimle iletişime geçen olmadı. Sadece sözleşme yenilendiğine dair mesaj gönderilmiş. İki gün önce normal fatura fiyatımın 2 katı geldi. Aradım durumu belirttim, şikayet kaydı açtılar ve sizi arayacağız dediler lakin henüz aramadılar.
ustune gıt ve darla. darlamdan bunlar ıs vs yapmaz. bır ara bıze de olmustu. bıtmeden 1 ay once aynı tarıfe ama fıya 3-4 kat vurmsular. ıptal edıp daha hızlıyı daha uygun fıyatlı tarıfeye gectım. mobıl uyg veya sozlu ellerınde sıze daır bır uzatma talebı yoksa yapamazlar.(Ilk anlasma sartlarını bılmıyorum.)

Vodafone mi? Valla oysa çok fena patlarım 😀

BTK şikayetten şikayet aç. Hat kimin üstüne ise onun e devleti ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,631
Üyeler
185,294
Son üye
Alpin0*
Geri