ONBANK Hesabı Aç - Anında 500TL Kazan - İşlemler Çok Basit(istediğin bankaya çek)

Banka bu hocam banka , sizin garanti yapı kredi bankanız yok mu ? , burgan banka ait onbank kendi uygulaması , garanti /bonus flash nasılsa bu da öyle , yeni müşterilere özel adı üstünde , sen garanti bankanla davet kodunla birisini üye yapınca 250tl bonus nasıl veriyor, bu bankada sana 500tl veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sana kim dedi 12k paranı bankada tutacağını AÇ O GÖZLERİNİ İYİ OKU ,

12 AY BOYUNCA YAPACAKSAN EĞER PARA TUTARSIN , YAPMAYACAKSAN 500TL ALIP ÇIKARSIN
12 AY BOYUNCA FAİZE KOYUYORSUN DOĞAN OLARAK HER BANKA GİBİ O DA SENİN PARANI İŞLETİR yapmıyormuşsun yapmazsın 500tl ni alıp çıkarsın
bence sen gözlerini açıp yazdıklarımı iyi oku. sana veya saçma sapan bankana laf atmadım.

bence sen gözlerini açıp yazdıklarımı iyi oku. sana veya saçma sapan bankana laf atmadım.
⭐️Banka hesabından 2500₺ yatır
⭐️Onbank sanal kartın ile naysa 2500₺ yükle ve anında 500₺ kazan

aynen bir göz doktoruna görün hadi paşam hadi yallah

Banka bu hocam banka , sizin garanti yapı kredi bankanız yok mu ? , burgan banka ait onbank kendi uygulaması , garanti /bonus flash nasılsa bu da öyle , yeni müşterilere özel adı üstünde , sen garanti bankanla davet kodunla birisini üye yapınca 250tl bonus nasıl veriyor, bu bankada sana 500tl veriyor

sana kim dedi 12k paranı bankada tutacağını AÇ O GÖZLERİNİ İYİ OKU ,

12 AY BOYUNCA YAPACAKSAN EĞER PARA TUTARSIN , YAPMAYACAKSAN 500TL ALIP ÇIKARSIN
12 AY BOYUNCA FAİZE KOYUYORSUN DOĞAN OLARAK HER BANKA GİBİ O DA SENİN PARANI İŞLETİR yapmıyormuşsun yapmazsın 500tl ni alıp çıkarsın
teşekkürler hocam. banka hesabim yok. o sebeple sordum. iyi günler.

Ben 2-3 ay önce dolandırıldım biraz zaman geçsin üstünden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,049
Üyeler
185,215
Son üye
NoobyOne
Geri