One Piece en iyi nerde izlenir

Tahir efe

80+
Reaksiyon skoru
28
One Pieceyi izleyecek güzel bir site önerir misiniz? diziwatch dan izliyordum ancak 300. bölüme kadar varmış türkanime izleyede çok bakamadım ama genelikle her clickte abuk subuk reklamlar geliyor
one piece izlenecek güzel bir yer önerirseniz sevinirim en az 720p türkçe alt yazılı

Türk anime dışında sağlam alternatif yok maalesef. Ya da gidip bölümleri torrentten çekeceksin. Altyazı işini de PlanetDP'den halledeceksin. Şahsen ben online izlemek yerine önce torrentten indiriyorum sonra izliyorum.

Türk anime dışında sağlam alternatif yok maalesef. Ya da gidip bölümleri torrentten çekeceksin. Altyazı işini de PlanetDP'den halledeceksin. Şahsen ben online izlemek yerine önce torrentten indiriyorum sonra izliyorum.
Ne diye bu zahmet abi?

buradada pixel sayıyorum peki bu fembet mail falan yazıyorya orda hangisini tavsiye edersiniz ben ilerletmeden izleyemiyorum ilertetilenler pixel pixel eh durumunda olanlarda ilerletilmiyor reklam atıyor
ben buradan indirmiştim bütün bölümleri turkanime bir zaman sonra uğraştıyor ilk bölümlerde kaynak yüzünden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1626028587472.png

o.O2

daha ne arşivler var diskimde

buradada pixel sayıyorum peki bu fembet mail falan yazıyorya orda hangisini tavsiye edersiniz ben ilerletmeden izleyemiyorum ilertetilenler pixel pixel eh durumunda olanlarda ilerletilmiyor reklam atıyor
O kadar da kötü değil. Abartıyorsunuz bence.

fembed veya sibnet kullanın ayrıca uBlock Origin diye güzel bir reklam engelleyici var.

Fembedde iki kere ardı ardına tıkladığınızda ileri sarabilirsiniz ancak eğer kalite yükseltme vs yaparsanız tekrardan aynı şekilde büyütmeniz gerekir.

Odnoklassinki güzel ben genelde oradan izliyorum.

kanka alt yazıyı nasıl attın benim indiridğim bölümlerde yok

planetdp tam olarak nedir nasıl kullanılır anlatır mısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,946
Üyeler
191,186
Son üye
GİRİŞ