One UI 7 sonrası bataryanın hızlı tükenmesi sorunu

berk83

80+
Reaksiyon skoru
0
Cihazım S23 ve son yazılım güncellemesi olan One UI 7'den sonra pil ömrüm oldukça kısaldı. Normalde bir günümü neredeyse hiç şarja takmadan geçirebilirken şu anda birkaç kere şarj etmem gerekiyor. Bir bilgisi olan var mı?

Kalibrasyon muhabbeti var 1-2 hafta bekleyin diyorlardı bakalım bende de pil ömrü azaldı gibi.

Eskisine göre çok belirgin bir fark var muhtemelen düzeltmek için bir güncelleme daha yaparlar ama sorayım dedim belki başka bir problem vardır

Eskisine göre çok belirgin bir fark var muhtemelen düzeltmek için bir güncelleme daha yaparlar ama sorayım dedim belki başka bir problem vardır
Bende s24+ var pil ömrü değişikliği olduğunu sanmıyorum. Bazen telefonu anlamak mümkün olmuyor bazen çok hızlı bitiyor bazen de utanmasa 2 gün gidecek. güncelleme öncesi sıkıntı vardı ama sonrasında belirgin birr hızlı bitmesi durumu yok. Ayarlarını kontrol et. Performans profili vs değişmi olabilir. ek olarak, normalde yapmıyorsan telefonu şarjını baya azalttıktan sonra %100'e kadar şarj et kalibrasyon için. Arada bir de yeniden başlatmayı unutma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,412
Üyeler
173,974
Son üye
Lukenin
Geri