Neler Yeni

Yardım ÖNEMLİ W11 GÜNCELLEME SONRASI İNTERNETE BAĞLANMIYOR

Uğur55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Uğurcan
Merhabalar; Hp Omen 16 laptopumda w11 güncelleme yaptım sonrasında ne kablolu ne kablosuz internete giremiyorum internet driverleri sildim yükledim, bios ayarını yaptım, internet ayarlarını sıfırladım, uefi yeniden başlattım sorun gidericiden, aygıt yöneticisinden güncelleştirmeler sürücü kaldırıp otamatik taradım vs ne yaptımsa düzelmedi yardımcı olacak varmı ÖNEMLİ!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Uğur ceylan
Hocam dosyaları vs hallederim diyorsan format daha garanti duruyor direk win 11 yüklersiniz olmadı bende bir defa masaüstünden 10 dan 11 e upgrade ettim berbat oldu sonra doğrudan win 11 yükleyerek çözdüm ama siz yine de son çare olarak dediğimi yapabilirsiniz .

Uğur55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Uğurcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dosyaları vs hallederim diyorsan format daha garanti duruyor direk win 11 yüklersiniz olmadı bende bir defa masaüstünden 10 dan 11 e upgrade ettim berbat oldu sonra doğrudan win 11 yükleyerek çözdüm ama siz yine de son çare olarak dediğimi yapabilirsiniz .
Format atmadan düzeltebilirsem daha iyi olur her sorunda bizi formata itmeleri saçma teknik servislede görüştüm kablolu deneyin modeme yoksa format atcaz dedi bağlanmadı ne yapalım her sorunda format mı atalım

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Emirhan
"Denetim Masası > Ağ ve Paylaşım Merkezi > Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirin" kısmının SS'ini atabilir misin, devre dışı kalmış olma ihtimali var mı?

Uğur55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Uğurcan
"Denetim Masası > Ağ ve Paylaşım Merkezi > Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirin" kısmının SS'ini atabilir misin, devre dışı kalmış olma ihtimali var mı?
Reis sürücülerini sildim yükledim güncelleştirdim kapalı olan bişey yoktu gördüğüm pc yanımda değil sabah atarım ss

TayyarCR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
yolcu arslan
keşke güncellemeseydin

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Emirhan
Reis sürücülerini sildim yükledim güncelleştirdim kapalı olan bişey yoktu gördüğüm pc yanımda değil sabah atarım ss
Tamamdır, o kısım önemli devre dışı olan bir bağdaştırıcı varsa tekrar etkinleştirirsin, yoksa da "Ağ ve Paylaşım Merkezi"nden sorun gider dersin, olmazsa da yeni ağ ekle dersin, denersin yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı güncellemeleri ben de yapıyorum, hatta çıktığı gibi de hemen güncelliyorum, ben hiç sıkıntı yaşamıyorken başkaların hep sıkıntı yaşaması gerçekten garip geliyor.

Uğur55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Uğurcan
Tamamdır, o kısım önemli devre dışı olan bir bağdaştırıcı varsa tekrar etkinleştirirsin, yoksa da "Ağ ve Paylaşım Merkezi"nden sorun gider dersin, olmazsa da yeni ağ ekle dersin, denersin yani.
Olmuyor ne yaptımsa sorun giderde de bağdaştırıcı hatası veriyor ama gitmiyor bağlanıyor internet yok diyor dünya ünlem oluyor

keşke güncellemeseydin
Yeniden başlatınca kendi güncelleyecekti zaten sürekli altta çıkıyordu w11 toplu güncelleştirme ne bilelim güncelleştirmenin böle yapacağını

Aynı güncellemeleri ben de yapıyorum, hatta çıktığı gibi de hemen güncelliyorum, ben hiç sıkıntı yaşamıyorken başkaların hep sıkıntı yaşaması gerçekten garip geliyor.
Yabancı bir yazılım yükledikten sonra sorun olsa eywallahda w11 toplu güncelleştirme böle bir sorun olmaması gerekiyor dediğin gibi diagscap.exe diye programda sürekli çalışma durduruyor wifiye bağlanmaya çalışırken anlamadım

Son düzenleme:

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Emirhan
Olmuyor ne yaptımsa sorun giderde de bağdaştırıcı hatası veriyor ama gitmiyor bağlanıyor internet yok diyor dünya ünlem oluyor

Yeniden başlatınca kendi güncelleyecekti zaten sürekli altta çıkıyordu w11 toplu güncelleştirme ne bilelim güncelleştirmenin böle yapacağını

Yabancı bir yazılım yükledikten sonra sorun olsa eywallahda w11 toplu güncelleştirme böle bir sorun olmaması gerekiyor dediğin gibi diagscap.exe diye programda sürekli çalışma durduruyor wifiye bağlanmaya çalışırken anlamadım
diagscap.exe HP'nin bir yazılımıymış, bir şeyler çakıştı demekki, o yazılımı kaldırabiliyor musunuz? Ya da HP'nin kendi uygulamasında İnternet, Ethernet ile alakalı bir bölüm var mı? İnternet güvenliği olur, ping düşürme ayarı olur falan?
Onları da bir kontrol etmenizde fayda var.

Uğur55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Uğurcan
diagscap.exe HP'nin bir yazılımıymış, bir şeyler çakıştı demekki, o yazılımı kaldırabiliyor musunuz? Ya da HP'nin kendi uygulamasında İnternet, Ethernet ile alakalı bir bölüm var mı? İnternet güvenliği olur, ping düşürme ayarı olur falan?
Onları da bir kontrol etmenizde fayda var.
Denedim kaldırmayı hp nin bütün uygulamalarını kaldırdım o kalkmıyor 🙂 virüsten beter

Uğur55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Uğurcan

Ekler

• IMG_2837.jpeg
    IMG_2837.jpeg
    3.8 MB · Hit: 0
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,071,022
Üyeler
170,095
Son üye
slickfeed