C Crespo27 80+ Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 197 3 Şubat 2024 #1 arkadaşlar marketten denemek ıcın oneo enerjı ıceceklı sakız aldım bunun bı zararı varmı yanı gunluk bı lımıtı yoksa normal sakız gıbmı ıstedıgım kadar cıgneyeyımmı
arkadaşlar marketten denemek ıcın oneo enerjı ıceceklı sakız aldım bunun bı zararı varmı yanı gunluk bı lımıtı yoksa normal sakız gıbmı ıstedıgım kadar cıgneyeyımmı
Y Yasin Çınar 80+ Bronze Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1,186 3 Şubat 2024 #2 Normal sakız gibi çok çiğneme kafein miktarı yüksek olduğu için zararlı olabilir Mesaj otomatik birleştirildi: 3 Şubat 2024 Yasin Çınar yazmış: Normal sakız gibi çok çiğneme kafein miktarı yüksek olduğu için zararlı olabilir Devamı için tıklayın... Ama ben bu yaz almıştım normal sakız gibi çiğnemiştim hiç bir şey olmadı ama uzun vadede olur
Normal sakız gibi çok çiğneme kafein miktarı yüksek olduğu için zararlı olabilir Mesaj otomatik birleştirildi: 3 Şubat 2024 Yasin Çınar yazmış: Normal sakız gibi çok çiğneme kafein miktarı yüksek olduğu için zararlı olabilir Devamı için tıklayın... Ama ben bu yaz almıştım normal sakız gibi çiğnemiştim hiç bir şey olmadı ama uzun vadede olur