Neler Yeni

Android OnePlus Kullanan Var Mı? Hangi Model? Memnun Musunuz?

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
3 senedir Oneplus 7t Kullaniyorum Kamera Olarak s20 fe ve Iphone 11 den kesinlikle iyi benim icin Ikisinide Denedim hele 4k 60 fps modunda ciddi farklar atiyorum ikisinide Oyunlar Akiyor 90 fps Suana Kadar En Ufak Laa Vs Gormedim Kisicasi Guzel bir marka Bundan Sonraki Telefonum Oneplus 9 pro olur muhtemlen
Video stabilization konusunda nasıl? Örneğin arabada video çekerken, yürürken, koşarken video çekildiğinde Görüntü çok sarsılıyor mu?

Tayfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Tayfun Coşkun
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı İşlemci Ram Monitör Oyun Anakart Kısaca Elimden Geldiği Kadar Herşeyyy
Instagram
tayfunncoskun_
Steam
https://steamcommunity.com/id/TYFN28/
Discord
Dr4KeN#2870
Video stabilization konusunda nasıl? Örneğin arabada video çekerken, yürürken, koşarken video çekildiğinde Görüntü çok sarsılıyor mu?
o konuda bi pihone 13 diyemem ama 4k 60 de yolda giden araçların videolarını çekmiştim daha önce normaldi titreme yok denecek kadar azdı zaten 1080 30 fps modunda ultra titrememe modu o iyi 1080 30 değilde 60 gibi çekiyor videoyu izlerken
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama bi iphone değil o konuda

birde geniş açıya geçme özelliği o şekilde iyi değil yenilerini bilmiyorum benim modelde geniş açıya geçerken anlık çok hafif renk değişimi oluyo sonra düzeliyor

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
o konuda bi pihone 13 diyemem ama 4k 60 de yolda giden araçların videolarını çekmiştim daha önce normaldi titreme yok denecek kadar azdı zaten 1080 30 fps modunda ultra titrememe modu o iyi 1080 30 değilde 60 gibi çekiyor videoyu izlerken

ama bi iphone değil o konuda

birde geniş açıya geçme özelliği o şekilde iyi değil yenilerini bilmiyorum benim modelde geniş açıya geçerken anlık çok hafif renk değişimi oluyo sonra düzeliyor
Ultra titrememe modunu bilmiyordum, zaten 4K video çekmiyorum genelde.

iPhone 13’ den OnePlus 9 Pro’ ya geçilir mi sence?

Fiyat farkı yarı yarıya illa iPhone kadar iyi olmasına gerek yok

Tayfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Tayfun Coşkun
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı İşlemci Ram Monitör Oyun Anakart Kısaca Elimden Geldiği Kadar Herşeyyy
Instagram
tayfunncoskun_
Steam
https://steamcommunity.com/id/TYFN28/
Discord
Dr4KeN#2870
Kesinlikle Iphonede Yapabildigin Herseyi Yapabilirsin Ki Hakta Iphone 13 den daha fazla zevk alirsin oneplustan yari yariya fiyat var demissin cebinde kalir paran

GodlyPain

80+ Bronze
OnePlus 9 Pro, hayatımda gördüğüm en iyi android telefon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,033
Üyeler
169,052
Son üye
submititle