Önerdiğiniz Anti-virüs programı ?

Reaksiyon skoru
43
Sizce en iyi proaktif (bireysel , şirket için olmayan) anti-virüs programı nedir şuanlık kaspersky almayı düşünüyorum çünkü laptop aldık ve virüs bulaşırsa garantiden çikacağini söyledi media markt (media markttan aldık)

Kaspersky hocam gerisi bos alin gecin

Kaspersky ya da Bitdefender

Malwarebytes Kaspersky

Yok hocam olmaz
Hocam ben karpeskyi indirdim pc kafayı yedi normalmidir acaba yanlış biseymj indirdim 1 ay ücretsiz deneme vardı onu indirdim ama anlamadım yükledikten sonra bazı tuşlara fln basamamaya başladı pcyi kapatirken hata vermeye başladı bende sildim düzeldi acaba yanlış biseumi yukledimki normalde paralimi bu uygulama

Hocam ben karpeskyi indirdim pc kafayı yedi normalmidir acaba yanlış biseymj indirdim 1 ay ücretsiz deneme vardı onu indirdim ama anlamadım yükledikten sonra bazı tuşlara fln basamamaya başladı pcyi kapatirken hata vermeye başladı bende sildim düzeldi acaba yanlış biseumi yukledimki normalde paralimi bu uygulama
Paralı ama ücretsiz olarak da kullanabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: EXec
Bende ole bi sıkıntı yok hocam

Sizce en iyi proaktif (bireysel , şirket için olmayan) anti-virüs programı nedir şuanlık kaspersky almayı düşünüyorum çünkü laptop aldık ve virüs bulaşırsa garantiden çikacağini söyledi media markt (media markttan aldık)
Win 10 kullaniyorsan windows defender yeterli zaten eger pc virus felan oldugunu dusunuyorsan yukle temizle sonra sil cunku performansi dusuyor pc kik ne derse desin bu boyle

Sistem iyiyse Bitdefender alternatif olarak da Kaspersky.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,946
Üyeler
186,697
Son üye
ahmet11
Geri