Öneri Önerebileceğiniz 27 inç 2k BEYAZ Monitör var mı?

Rahasam

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
143
Merhaba arkadaşlar. 27 inç 2k özellikli ama beyaz renkli bir monitör istiyorum. Önerebileceğiniz seçeneklere bakmak isterim. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. 27 inç 2k özellikli ama beyaz renkli bir monitör istiyorum. Önerebileceğiniz seçeneklere bakmak isterim. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

Hocam amazonda 6 taksit yapıyorlardı sanırım bu model gayet güzel ben baya araştırdım bunu almayı düşünüyorum yazın inşallah.
Dahili hoparlör yok yalnız haberiniz olsun. Çok gerekli olduğunu düşünmüyorum olanlar da kalitesiz oluyor ama yine de bilgi amaçlı.

Hocam amazonda 6 taksit yapıyorlardı sanırım bu model gayet güzel ben baya araştırdım bunu almayı düşünüyorum yazın inşallah.
Dahili hoparlör yok yalnız haberiniz olsun. Çok gerekli olduğunu düşünmüyorum olanlar da kalitesiz oluyor ama yine de bilgi amaçlı.
Dahili hoparlöre gerek yok. Gayet güzel duruyor. Bir inceleme videosu falan var mı bu monitörün?

Hocam sanırım bu modelin yok yeni çıktığı için ben bulamadım ama kötü yorumu da yok
Bunun harici başka önerebileceğiniz monitör var mı? Karşılaştırma yapalım biraz.

Gel gel beyaz diyorlar @Gif Man
Aynı Monitörün Önerisini Atmıştım Foruma :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tavsiye Ederim Güzel Monitör .

Aktif olarak kullanıyorum görüntü ve performans olarak ben beğendim güzel 274upf ile birlikte kullanıyorum bu daha iyi gibi sanki

Peki nereden almamı önerirsiniz?
Aynı Monitörün Önerisini Atmıştım Foruma :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tavsiye Ederim Güzel Monitör .

Aktif olarak kullanıyorum görüntü ve performans olarak ben beğendim güzel 274upf ile birlikte kullanıyorum bu daha iyi gibi sanki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,387
Üyeler
185,720
Son üye
wraithh
Geri