bi iki yerden test aldım dün hepsinin noktasına kadar herseyi aynı büyük ihtimalle ama daha iyi varmidir diye sorayim dedimKnk okadar araştırdım hepsi aynı beş para etmez
forumdan biri boraiptv aldı memnun bende ordan alcam
Söylediğime de bir bak derim test yayını için mesaj atabilirsin verir mi bilmiyorumbi iki yerden test aldım dün hepsinin noktasına kadar herseyi aynı büyük ihtimalle ama daha iyi varmidir diye sorayim dedim
Tr paket alacam hocam. 100mbps hızım. 12 aylık 1-1.5k civarı gördüm pek.Var da bütçen ne kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnternet hızın kaç yurt dışı hızı bölge almanya
ücretsiz iptv nasıl olacak hocamBirkaç araştırma ile ücretsiz bulabilirsiniz.
3 Aylık 500 küsür fiyat varTr paket alacam hocam. 100mbps hızım. 12 aylık 1-1.5k civarı gördüm pek.
Bi tane iptv 1.5k sınırsız dedi guvenemedim ama
ücretsiz iptv nasıl olacak hocam
Sinirsizlara bulasmayin adamin isi kotu gider kapatir kalirsiniz ortadaTr paket alacam hocam. 100mbps hızım. 12 aylık 1-1.5k civarı gördüm pek.
Bi tane iptv 1.5k sınırsız dedi guvenemedim ama
ücretsiz iptv nasıl olacak hocam
İnternet iyi onda sorun yok ama tv lg bazen yavas kaliyor. xiaomi box almayı düşünüyorum o yüzden. link vs atabilir misin hocam paketlere bakayimPiyasada en iyi IPTV tartışmasız 5g IPTV dir bence 4 yıldır kullanıyoruz sıfır sıkıntı içerikleri çok çok fazla yok yok kalite olarak da cam gibi ve düşük gecikmeye sahip ama internet ve alıcı cihazın özellikleri iyi olması lazım
Link yok knka telegram dan adama yazıyorsun iletişime geçiriyorsun istersen telegram dan bana yaz bilgilerini atimİnternet iyi onda sorun yok ama tv lg bazen yavas kaliyor. xiaomi box almayı düşünüyorum o yüzden. link vs atabilir misin hocam paketlere bakayim