Ben redmi note 12 pro 5g almıştım birkaç ay önce. Şuan fiyat ne bilmiyorum ama note 11 serisine girme note 10lar işlemci olaral daha iyi diye biliyorum. Ve redmi mote 12 pronun 4g versiyonuna yaklaşma derim.Merhabalar başlıktanda görebileceğiniz şekilde önerebileceğiniz Xiaomi telefon var mıdır?
Peki kullanmaktan memnun musunuz önerir misiniz?Ben redmi note 12 pro 5g almıştım birkaç ay önce. Şuan fiyat ne bilmiyorum ama note 11 serisine girme note 10lar işlemci olaral daha iyi diye biliyorum. Ve redmi mote 12 pronun 4g versiyonuna yaklaşma derim.
Şuana kadar sıfır sorunla devam ediyorum. Bence güzel telefon. Tavsiye ederim. Ama bu fiyata bekli başka bir marka telefon daha iyidir. Orasını bilememPeki kullanmaktan memnun musunuz önerir misiniz?
Ben düz Resmi Note 12 kullanıyorum, herkes yazılımı problemli felan diyor ama ben hiç sorun yaşamadım yakında HyperOS yazılımı çıkacak.Ben redmi note 12 pro 5g almıştım birkaç ay önce. Şuan fiyat ne bilmiyorum ama note 11 serisine girme note 10lar işlemci olaral daha iyi diye biliyorum. Ve redmi mote 12 pronun 4g versiyonuna yaklaşma derim.
O fiyatlara A34 öneriyolardı galiba. Bir ara A34'ü denemiştim tasarım olarak güzel değildi (ele oturuşu vb.) Ama kişiden kişiye değişirŞuana kadar sıfır sorunla devam ediyorum. Bence güzel telefon. Tavsiye ederim. Ama bu fiyata bekli başka bir marka telefon daha iyidir. Orasını bilemem