Öneri bekliyoruum

Murats1

80+
Reaksiyon skoru
48
Monsterdan laptop alacağım. Upgrade seçeneklerinde 240gb ssdinin üzerine 480gb ssd ve 1tb hdd aynı fiyatta. Hangisini almalıyım karar veremedim. Mevcut bilgisayarım 1tb HDD ama yarısını bile doldurmadım. Çok arada kaldım önerilere açığım

480Gb ssd .

Kesinlikle SSD.

720 GB ssd yeteceğini sanıyorum. Video işiyle felan uğraşmıyorsan.

Toplamda 720gb ssd olur. Sonuçta oyun bilgisayarı alıyorum 2 3 oyunla yetineceğimi sanmıyorum. Sıkıntı çıkarır mı bu depolama
Sorun çıkarmaz ama upgrade kısmında 480 seçerken ek olarak seçtiğinizden emin olun 480gb gelirse şaşırmayın 480 de 2-3 oyunla rahat yeter.

Sorun çıkarmaz ama upgrade kısmında 480 seçerken ek olarak seçtiğinizden emin olun 480gb gelirse şaşırmayın 480 de 2-3 oyunla rahat yeter.
Sistemin içine 240gb ssd entegre geliyor extra olarak 480 seçicem zaten. Teşekkür ederim öneriniz için

720 GB ssd yeteceğini sanıyorum. Video işiyle felan uğraşmıyorsan.
Amacım oynayamadığım 4 5 oyunu bitirmek (witcher 3- rise of the tomb raider gibi) sonrasında orta ve üst oyunları oynayabilmek rahatlıkla içine yükleyeceğim programlar büyük programlar değil. Eğer oyun için yeterli diyorsanız öyle yapacağım

Amacım oynayamadığım 4 5 oyunu bitirmek (witcher 3- rise of the tomb raider gibi) sonrasında orta ve üst oyunları oynayabilmek rahatlıkla içine yükleyeceğim programlar büyük programlar değil. Eğer oyun için yeterli diyorsanız öyle yapacağım
Öyle yapın sorun olmayacaktır .

Çok açık ve net bir şekilde 480GB SSD almanı tercih ediyorum, zaten olurda o sana yetmezse birde HDD alırsın, zaten çok pahalı değiller, ama SSD hem Windowsunun açılımında hemde başka birçok işte sisteminin daha hızlı çalışmasını sağlayacağından render..vs. sorunları da yaşamassın, kesinlikle 480GB SSD almanı tercih ediyorum..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,640
Üyeler
188,137
Son üye
omer1923
Geri