ÖNERİNİZE İHTİYACIM VAR SSD KONUSUNDA

Sizin o samsung ssd 3.0'dı.
Şimdiki baktığınız https://www.itopya.com/corsair-480gb-force-mp510-nvme-m2-ssd-3480mb-okuma-2000mb-yazma/
Bu model gayet çok güzel. Alabiliyorsanız hiç durmadan sipariş edin. 500 lira diyince fazla kaliteli m2 nvme ssd yok. :D
m2 olmasına gerek yok ya :D benim gözüm bir sıfır fazla görmüş SAMSUNG Okuma 550MB / Yazma 520MB değerleri . senin önerdiğinin değerleri 1500MB/s ve 1000MB/s iki üç kat fark varmış :D

m2 olmasına gerek yok ya :D benim gözüm bir sıfır fazla görmüş SAMSUNG Okuma 550MB / Yazma 520MB değerleri . senin önerdiğinin değerleri 1500MB/s ve 1000MB/s iki üç kat fark varmış :D
Evet. Arada çok büyük bir performans farkı var. :D
Aslında 860 Evo'yu almak yerine M2 türünde uygun fıyatlı SSD alacaktım da ne yazık ki anakartım desteklemiyor.

Evet. Arada çok büyük bir performans farkı var. :D
Aslında 860 Evo'yu almak yerine M2 türünde uygun fıyatlı SSD alacaktım da ne yazık ki anakartım desteklemiyor.
valla az kalsın gaza gelip alıyordum . biraz inceleyip siparişi veririm galiba :D hımm anakartın ne kardeş ?

eğer anakartında m.2 girişi varsa m.2 almanı öneririm ama bu ssd iyi

Öncelikle selamünaleyküm ssd almak istiyorum bütçeme uygun bunu gördüm önerir misiniz ? Samsung 500GB 860 EVO SATA 3.0 (Okuma 550MB / Yazma 520MB) SSD
Tam üstüne basmışsın çok başarılı bir SSD.

Geri